Tehno News RO

Telefon mobil Prestigio Grace X3 PSP3455, telefon decent la pret scazut


Prestigio este o firma de telefoane relativ noua si necunoscuta, dar care are pe piata o gama variata de modele. Totusi, acestea nu sunt unele foarte scumpe, majoritatea dintre ele putand sa fie achizitionate cam de oricine. Si cum, in general, pentru telefoanele mobile pretul indica si calitatea, si daca te orientezi, in cunostinta de cauza nu au cum sa apara surprize, se poate spune ca Prestigio ofera solutii decente pentru cei cu un buget mai mic.

Telefon mobil Prestigio Grace X3 PSP3455

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


telefon mobil prestigio grace x3 psp3455 _3.jpg

Prestigio Grace X3 PSP3455 este, de altfel, unul dintre cele mai mici modele ale firmei, atat ca dimensiuni cat si ca pret, iar daca va doriti un smartphone comod si usor de transportat, acesta poate sa fie o varianta.

Un display mai mic, dar la fel de usor de folosit
Daca ceea ce iti doresti este un smartphone mini, atunci acesta este modelul perfect. Asta petru ca, spre deosebire de majoritatea modelelor care incep masuratoarea de la macar 5 inch, Prestigio Grace X3 PSP3455 are doar 4.5 inch. Diferenta se cunoaste imediat si, in general, este una importanta, telefonul fiind mult mai comod atunci cand il tii in buzunar si, in general, mai simplu de transportat. Cu toate acestea, diagonala mica vine si cu un revers al medaliei, mai exact scaderea rezolutiei la doar 480 x 854 pixeli. Nu este mult, dar inregistrarile se vad decent, iar, pentru Internet si aplicatii, poate sa fie destul.

Telefon mobil Prestigio Grace X3 PSP3455

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


In rest, telefonul este unul comun, dar in niciun caz rau. Are performante medii si, cu siguranta, poate sa fie de un real ajutor pentru cineva care nu are la dispozitie un buget foarte mare.

Procesorul sau este un MT6582M Quad Core de 1.3 GHz, iar memoria RAM ajunge la doar 1 GB. Aceasta configuratie nu ofera niste performante senzationale, dar oricum este capabila sa ruleze aplicatiile de baza pentru un telefon nou, iar cat despre internet si jocuri, telefonul se poate descurca cu ele in cele mai bune conditii. Nici spatiul de stocare nu este foarte mare, dar cu cei 8 GB pe care ii are telefonul si cu inca 32 GB care pot sa fie adaugati printr-un card de memorie, acesta ajunge la o valoare care este mai mult decat suficienta pentru utilizarile normale pe care ar trebui sa le aiba un astfel de model.

Sistemul de operare instalat este Android 4.4 dar se poate face update la 5.0, deci nicio problema din acest punct de vedere. Camera, desi nimic impresionant, poate sa scoata niste rezultate decente, 8 si 5 MP fiind valori bune pentru categoria de pret a telefonului. Iar, pentru conexiune, exista 3G, desi activarea acestui sistem consuma rapid din baterie.

In concluzie, Prestigio Grace X3 PSP3455 nu este un model care sa merite sarit cu vederea. Asta mai ales daca va aflati in cautarea unui smartphone mai mic, dar totusi de calitate. Nu este nici pe departe un produs de calitate premium, dar nici nu si-a dorit sa fie unul si daca privim si din punctul de vedere al raportului dintre pret si calitate, acesta merita a fi achizitionat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Telefon mobil Prestigio Grace X3 PSP3455, telefon decent la pret scazut"

telefon mobil prestigio grace x3 psp3455 _4.jpg
telefon mobil prestigio grace x3 psp3455 _2.jpg
telefon mobil prestigio grace x3 psp3455 _5.jpg
telefon mobil prestigio grace x3 psp3455.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro