Tehno News RO

Televizor Android Smart LED ORION PIF48-DLED-SA: O tehnologie moderna pentru toata lumea


Posibilitatile de relaxare sunt multiple si nu cuprind doar activitati desfasurate in aer liber, deoarece conditiile meteo nu permit uneori acest lucru. Acesta este unul din motivele pentru care va fi nevoie sa va relaxati in linistea locuintei voastre, unde la fel de bine veti putea viziona un film, serialul sau emisiunea de divertisment preferata, care va distreaza. Pentru acest lucru si pentru a beneficia de o experienta foarte buna in acest sens este nevoie sa aveti la dispozitie un televizor modern, care sa va avantajeze, precum este modelul ORION PIF48-DLED-SA.

Televizor Android Smart LED ORION PIF48-DLED-SA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


orion pif48-dled-sa.jpg

Primul avantaj pe care acest model il aduce in locuinta voastra se datoreaza aspectului destul de elegant, cu o rama bine conturata, care delimiteaza foarte exact ecranul acestuia. Prima caracteristica si anume cea a dimensiunii va ofera posibilitatea de a alege utilizarea modelului ORION PIF48-DLED-SA atat cu suportul sau standard cu care este prevazut, dar daca doriti, poate fi instalat si pe un suport special de perete. Esential este insa faptul ca, datorita acestei caracteristici, veti putea beneficia de posibilitatea instalarii atat in cadrul unei sufragerii, cat si a unui birou sau a unei anticamere.

Televizor Android Smart LED ORION PIF48-DLED-SA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


A doua caracteristica, care este legata intr-o oarecare masura de dimensiunea televizorului ORION PIF48-DLED-SA este cea a ecranului acestuia si a diagonalei pe care acest ecran o are. Cu o diagonala de 122 cm veti putea viziona in conditii foarte bune filmul preferat, emisiunile tv sau, daca nu ati mai gasit bilete, meciul de fotbal al echipei preferate. In plus, pe langa aceasta dimensiune a diagonalei, veti mai beneficia si de un plus oferit de catre rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, specifica formatului Full HD, precum si de luminozitatea de 300 cd/mp.

Depasiti bariera unui televizor
Utilizarea modelului ORION PIF48-DLED-SA nu se limiteaza doar la functiile unui televizor, fapt pentru care acesta dispune de unele porturi si posibilitati de conexiune. In primul rand veti avea la dispozitie 3 porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB) si doua porturi HDMI, cu care veti putea conecta la acesta un sistem pentru redarea unor filme, dar si unele console pentru gaming, pentru o relaxare alaturi de prieteni. Daca veti dori sa conectati la acesta fie un PC fie un laptop, acest lucru va fi de asemenea posibil, utilizarea pe post de monitor va aduce si un timp de raspuns foarte bun, de doar 8ms.

Faptul ca veti avea la dispozitie un televizor modern nu se opreste aici, deoarece mai exista o caracteristica a acestuia care vine sa va avantajeze, si vorbim despre prezenta tehnologiei Smart TV Android. Acest lucru va ofera posibilitatea sa va bucurati de el ca smartphone sau ca o tableta, dar cu o dimensiune si cu o rezolutie mult mai buna, oferite de ecranul mult mai mare. Conexiunea la internet, pentru a va folosi de aceasta, este data de prezenta tehnologiei Wi-Fi, dar si al portului RJ45. Cu un pret care este tot un avantaj, acest model poate fi exact ceea ce cautati pentru a aduce un suflu nou in locuinta sau locul dumneavoastra de munca.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Televizor Android Smart LED ORION PIF48-DLED-SA: O tehnologie moderna pentru toata lumea"

orion pif48-dled-sa_2.jpg
orion pif48-dled-sa_3.jpg
orion pif48-dled-sa_4.jpg
orion pif48-dled-sa_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro