Tehno News RO

Televizor Curbat Smart 3D OLED LG 55EC930V: un model care reprezinta viitorul


In fiecare an, cei de la LG incearca sa vina cu ceva nou, o inovatie care sa convinga, un imbold pentru a duce industria si mai departe. Iar, recent, aceasta inovatie a constituit utilizarea de ecrane curbate la televizoarele lor de ultima generatie. Prin aceasta tehnologie, ochiul percepe imaginile ca fiind mult mai naturale, fiecare punct al ecranului fiind la o distanta egala de retina. In plus, se aplaneaza foarte mult si problema unghiului de vizionare pe care il au mai toate televizoarele LED, acesta devenind mult mai mare.

Televizor Curbat Smart 3D OLED LG 55EC930V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


televizor curbat smart 3d oled lg 55ec930v.jpg

Iar LG 55EC930V este un adevarat model de calitate premium, care ofera toate avantajele pentru care producatorii sai sunt cunoscuti ca fiind unii dintre liderii mondiali in acest domeniu.

Un televizor complet din toate punctele de vedere
Diagonala lui LG 55EC930V este de 139 cm, acesta putandu-se incadra in clasa televizoarelor mari, el putand sa fie montat absolut oriunde, in orice locuinta. Pe langa aceasta, este si un model extrem de subtire, ceea ce contribuie la obtinerea unui aspect deosebit si elegant.

Televizor Curbat Smart 3D OLED LG 55EC930V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Iar curbura ecranului nu este singurul aspect original si inovativ de care se bucura acesta. Televizorul beneficiaza si de un ecran de tip OLED, ceea ce este o forma speciala de LED, carepermite obinerea unei imagini superioare, mult mai clare. Astfel, fiecare pixel primeste iluminare separata si se opreste singur, culorile si lumina de pe ecran primind astfel un update in ceea ce priveste gradul de claritate si naturalete. In aceste conditii, este putin ciudat faptul ca ecranul nu are decat o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli HD, dar, cu toate sistemele ajutatoare si setarile pe care LG le ofera, nu este greu deloc sa te bucuri de o imagine de cea mai buna calitate.

Pe langa aceasta, modelul LG 55EC930V este si 3D. Ei bine, acest sistem este unul care uneori reuseste, alteori nu la televizoare, dar de aceasta data se poate spune ca este un relativ succes. Calitatea nu este nici pe departe precum cea pe care o intalnesti la cinema, dar pentru acasa totul se prezinta destul de bine.

Nu trebuie uitat nici ca acest televizor este unul Smart, mai exact unul care se poate conecta la Internet. Iar interfata pusa la dispozitie de LG este una dintre cele mai intuitive. Astfel, prin apasarea butonului Home intri rapid in meniu iar navigarea intre diferite ecrane si moduri de utilizare a televizorului este foarte facila. Exista si posibilitatea de a te conecta la alte dispozitive, sau de a vedea filme de pe stick, intrarile si porturile (USB 2.0, HDMI, SCART) fiind numeroase.

In concluzie, LG 55EC930V este fara discutie un televizor complet care iti pune la dispozitie o imagine la cele mai inalte standarde de calitate si multe alte avantaje. Fiind insa un model de clasa premium, in mod evident si investitia in el este pe masura. Totusi, daca iti doresti un televizor cu performante inalte, atunci acesta isi merita banii, LG 55EC930V aducandu-te cu cativa pasi mai aproape de experienta pe care o poti avea la cinema.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Galerie foto: "Televizor Curbat Smart 3D OLED LG 55EC930V: un model care reprezinta viitorul"

televizor curbat smart 3d oled lg 55ec930v _2.jpg
televizor curbat smart 3d oled lg 55ec930v _3.jpg
televizor curbat smart 3d oled lg 55ec930v _4.jpg
televizor curbat smart 3d oled lg 55ec930v _6.jpg
televizor curbat smart 3d oled lg 55ec930v _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro