Tehno News RO

Televizor LED Curbat Smart Samsung 49MU6202: pentru ceva in plus


Cu siguranta in momentul de fata cand trebuie sa alegeti un nou produs electronic pentru locuinta voastra va orientati catre partea de modele moderne care pot fi utilizate pentru foarte mult timp de acum inainte. In privinta modelelor sau variantelor potrivite pentru o gama variata de utilizari sau care pot avea mai multe roluri, televizorul poate fi unul dintre cele mai cautate si cele mai de dorit. Cu siguranta in aceasta gama sunt numeroase modele disponibile dintre care sa alegeti pe cel potrivit, iar o astfel de varianta optima pentru voi, si nu numai, poate fi Samsung 49MU6202.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 49MU6202

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


samsung 49mu6202_2.jpg

Analiza acestui model din partea exterioara va poate spune foarte multe despre ceea ce este posibil sa faca pentru voi si pentru toti cei care vor privi la acesta, iar un element semnificativ si major este faptul ca discutam despre un televizor curbat.

Acest lucru si aceasta caracteristica va poate ajuta foarte mult sa va bucurati de o experienta video speciala si deosebita, dar pentru a fi siguri de asta si celelalte caracteristici sunt importante. Dimensiunea ecranului este cu siguranta importanta pentru experienta completa, dar in acelasi timp aceasta vine si cu o dimensiune mai mare a televizorului, fiind vorba despre una de 1104.1 x 701 x 310.5 mm.

Pentru situatia in care utilizarea acestui model este fara standul cu care este prevazut, si care ii ofera totusi un aer modern, dimensiunea sau spatiul de care va avea nevoie Samsung 49MU6202 este de 1104.1 x 639.9 x 119.1 mm.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 49MU6202

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si ceva uimitor
Cum deja am specificat partea de dimensiune a ecranului trebuie sa revenim la diagonala acestuia, iar dimensiunea care va face ca privirile sa se indrepte catre Samsung 49MU6202 este de 123 cm. Nu doar diagonala insa este importanta sau uimitoare la acest model ci si rezolutia pe care o detine, sau mai bine spus cea mai mare rezolutie la astfel de modele in acest timp, Ultra HD/ 4K.

Ca si functii sau caracteristici superioare ce insotesc aceasta rezolutie veti avea HDR, UHD Dimming, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus dar si PQI 1400 sau PurColor.

O experienta completa nu tine doar de imagine, desi aceasta conteaza foarte mult, fie ca veti privi un film sau poate ca veti alege sa priviti meciul echipei favorite, si mai putem sa trecem si partea de audio sau de conexiuni.

Pentru sunetul aferent oricarei emisiuni sau program urmarit veti avea un sistem audio Stereo de 20W prevazut cu specificatii superioare precum Dolby Digital Plus, DTS Codec sau Multiroom Link. Daca este vorba despre utilizarea unor sisteme video sau audio speciale veti putea sa va ajutati de porturile pe care le are Samsung 49MU6202, cum ar fi cele USB sau poate HDMI, dar si intrarea component. Aceste porturi sunt utile si pentru playerul multimedia integrat pentru rularea unor fisiere video de pe un suport extern de memorie, dar exista si o functie Smart ce permite accesarea internetului, fie ca veti alege varianta unei conexiuni de tip LAN sau una de tip Wi-Fi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Curbat Smart Samsung 49MU6202: pentru ceva in plus"

samsung 49mu6202_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro