Tehno News RO

Televizor LED Game LG 43LJ515V: varianta moderna


Poate fi considerat drept esential capacitatea de informare si posibilitatea de a fi informat, dar nu doar la asta se rezuma lucrurile cand vine vorba despre televizor si despre alegerea unui nou model pentru locuinta voastra.

Ceea ce puteti face insa este sa alegeti acel model care sa se plieze pe langa o gama variata de utilizari dar si pentru a se potrivi exact in camera pe care doriti sa o utilati sau in localul in care va fi instalat. Pentru a fi siguri insa ca veti avea posibilitatea de a face asta este posibil sa dati si peste un model precum LG 43LJ515V pentru a il trece pe lista

Televizor LED Game LG 43LJ515V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


lg 43lj515v.jpg

Un televizor mai generos ca si dimensiune inseamna si un model mai prietenos pentru toata familia, iar asta pentru ca totul se va vedea mult mai bine isi experienta video va fi una foarte impresionanta. Pentru LG 43LJ515V aceasta dimensiune poate insemna si necesitatea unui spatiu mai mare pentru instalare, dar asta poate varia in functie de ceea ce doriti voi sau de modul in care vreti sa il asezati. Este vorba astfel de o dimensiune de 976 x 633 x 217.9 mm pentru situatia in care acesta va fi folosit cu standul cu care este prevazut, iar daca vreti sa il asezati suspendat cu un sistem de prindere de tipul VESA 200x200 dimensiunea pe care trebuie sa o luati in calcul este de 979 x 583 x 69.5 mm.

Televizor LED Game LG 43LJ515V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si avantajoasa
Nu doar dimensiunea acestui model este importanta ci poate fi importanta si partea de ecran pe care o are dar si diagonala acestuia, caz in care veti putea sa va bucurati de o diagonala cu o dimensiune de 108cm. In acest fel veti avea cu siguranta posibilitatea de a va bucura de vizionarea unui film sau poate a a unui meci de fotbal la un alt nivel, si la fel poate fi vorba si despre partea de utilizare a unor console pentru gaming.

Pe langa diagonala destul de generoasa veti avea si calitate foarte buna a imaginilor care vor fi afisate pe LG 43LJ515V, iar pentru asta elementul cel mai important este rezolutia Full HD de 1920 x 1080 cu unele caracteristici superioare precum Colour Master Engine, Resolution Upscaler sau True Motion refresh 50.

Pentru a putea fi pe deplin multumiti de ceea ce poate oferi acest model, si de ceea ce inseamna experienta oferita, veti putea sa va bucurati si de un sunet pe masura, iar acest sunet tine de sistemul stereo de 10W. Intrucat am precizat si partea de conectare la acest model LG 43LJ515V a unor console de gaming sau poate a unor sisteme video sori audio, trebuie sa vedeti si partea de porturi disponibile,iar intre acestea veti avea o intrare USB, un slot pentru card PCMCIA dar si un port HDMI. Tot de aceste porturi mai putem sa legam si playerul multimedia integrat ce va ofera posibilitatea de a rula unele fisiere video sau poate unele audio direct de pe un suport extern de memorie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Game LG 43LJ515V: varianta moderna"

lg 43lj515v_5.jpg
lg 43lj515v_4.jpg
lg 43lj515v_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro