Tehno News RO

Televizor LED Horizon 24HL711H: Ecran de 61 cm si rezolutie HD


Prin puzderia de televizoare ultramoderne, care mai de care mai inteligent, mai mare, mai tare si mai bine echipat, inca regasim televizoare LED simple. Un astfel de TV este Horizon 24HL711H, care are o diagonala mica, de 61 cm si rezolutie HD.

Televizor LED Horizon 24HL711H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


horizon 24hl711h.jpg

Imediat ce observam cum arata vom fi cu siguranta atrasi de faptul ca este alb. In timp ce multe persoane nici nu vor sa auda de un tv alb, exista inca si alti oameni care cauta cu disperare o "pata alba" prin sumedenia de televizoare negre, argintii sau gri.

Televizor LED Horizon 24HL711H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Horizon 24HL711H nu este un televizor smart si este gandit pentru cei carora li s-a stricat televizorul si cauta o solutie ieftina ca sa-si cumpere un model nou. Daca tot s-a stricat vechiul CRT, ce-ar fi sa il inlocuiti cu un LED mai nou la un pret accesibil? La fel, cei care isi doresc inca un televizor in casa (de exemplu pe terasa, in bucatarie sau in birou) cu performante mai mici, pentru ca se presupune ca detin deja un TV mai mare, pot opta pentru un astfel de model.

Permite inregistrarea emisiunilor
Nu stiu pentru ce v-ar fi dumneavoatra de folos un astfel de TV, dar stiu ca este un model cu caracteristici destul bunicele pentru pretul de vanzare. Aparut recent pe piata, in 2016, TV-ul vine cu un sistem audio, format din doua boxe de 2.5 W, in total 5W RMS. Este destul de bine, avand in vedere dimensiunea ecranului. 61 cm convertit inseamna 24 inch, cu rezolutie 1366 x 768 pixeli.

Horizon 24HL711H dispune de player multimedia incorporat, pentru partajare rapida a datelor pe dispozitive externe. In partea din spate observam ca are HDMI, minijack pentru casti, USB 2.0. Introduceti in USB un stick cu poze si TV-ul va sti sa le redea automat pe ecranul sau mai mare, astfel incat sa poata fi vazute de toti cei prezenti. In plus, cu ajutorul functiei Personal Video Recorder puteti inregistra emisiunile si filmele preferate.

Prin VGA sau HDMI se poate conecta la un PC sau laptop. Slotul CI+ prezent va este util, pentru ca nu va trebui sa folositi un decodor special pentru a viziona programele tv. Acum totul este mult mai simplu si economic. Veti renunta la cabluri, nu va fi nevoie sa folositi doua telecomenzi si, in plus, televizorul va avea o eficienta energetica sporita.

Designul televizorului Horizon 24HL711H este destul de simpatic. Imi place ca este alb imaculat, dar trebuie sa recunosc ca pare destul de solid si "butucanos". Rama din jurul ecranului este prea lata pentru un tv modern, iar talpa este clasic dreptunghiulara, nu se remarca cu nimic comparativ cu vechile monitoare LCD. Masoara

554 x 35 x 339 mm fara stand si poate fi suspendat de perete cu ajutorul unui suport VESA 75 x 75. Acesta nu e inclus in pret, ci trebuie cumparat separat. Pachetul mai contine telecomanda, ghidul de utilizare si cablul de alimentare. Nu are cabluri HDMI sau VGA.

Este un TV LED care va permite sa economisiti energie, pentru ca are un sistem inteligent de gestionare a consumului. Are garantie 24 de luni si beneficiaza de Pick up & Return.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro