Tehno News RO

Televizor LED Horizon 39HL5309F: pentru mai mult


Fiecare locuinta si fiecare spatiu poate avea nevoie de unele elemente ajutatoare pentru a atinge acel nivel de confort care sa fie avantajos pentru toata lumea, iar daca sunteti in punctul in care vreti sa cautati astfel de elemente cu siguranta exista multe electronice care va asteapta. Pentru cei care vor sa se bucure si de partea de informare si de relaxare, in momentul in care nu este un timp favorabil de a iesi afara din casa, poate elementul cel mai important poate fi televizorul pe care il aveti in locuinta voastra.

Televizor LED Horizon 39HL5309F

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


horizon 39hl5309f.jpg

Pentru cei care insa nu au acest model dar se gandesc sa renunte la unul dintre modelele mai vechi, fie ca sunt din acelea clasice cu tub sau poate unele mai vechi si mai voluminoase, un astfel de model se poate plia pe langa o gama variata de necesitati. Un motiv pentru care veti putea sa considerati Horizon 39HL5309F ca fiind o varianta fiabila pentru locuinta voastra poate fi si diversitatea in partea de pozitionare, insa aceasta poate sa il faca fiabil si pentru un birou.

Veti putea sa va faceti o idee despre asta prin faptul ca are o dimensiune de 557 x 135 x 341 mm, pentru cazul in care veti vrea sa il utilizati cu standul sau standard, dar veti putea alege si o instalare suspendata. Pentru aceasta din urma varianta veti avea compatibilitatea cu sistemul de prindere de tipul VESA, dar veti avea si o dimensiune de 557 x 65 x 320mm, ceea ce poate fi cu siguranta mai bine decat multe alte modele.

Televizor LED Horizon 39HL5309F

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Mai bine
Partea de generozitate continua si din punct de vedere functional, tot ca si perspectiva in utilizare sau mai bine spus ca si posibilitati de conectare a acestui model cu diverse sisteme audio sau video, dar si cu unele console de gaming. Pentru toate aceste posibilitati veti avea partea de conexiuni si porturi disponibile, si este vorba despre 3 porturi HDMI, veti avea o intrare Scart (RGB), un slot CI+, o iesire audio digitala dar si o intrare USB. De aceleasi porturi veti putea sa va legati si daca este vorba despre dorinta de a rula unele fisiere video sau audio de pe un suport extern de memorie datorita playerului multimedia integrat. Daca privim si la intrarea PC (D-sub 15 pini), cu siguranta veti putea sa priviti Horizon 39HL5309F nu doar ca pe un televizor ci si ca pe un monitor.

Indiferent de partea de utilizare veti avea posibilitatea de a privi la un ecran cu o diagonala de 99 cm, dar nu dimensiunea este cea mai importanta ci partea de rezolutie intrucat este una Full HD de 1920x1080. Mai aveti pe langa asta si unele functii si caracteristici speciale precum este contrastul dinamic de 5000:1, luminozitatea de 250 cd/mp dar si caracteristici superioare precum Direct LED. Pentru partea de audio, ceea ce ofera Horizon 39HL5309F este un sistem Stereo 2x8W cu Egalizator si caracteristica superioara precum NICAM Stereo si multe alte moduri.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Horizon 39HL5309F: pentru mai mult"

horizon 39hl5309f_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro