Tehno News RO

Televizor LED Horizon 42HL730F: Mereu ceva nou


Producatorii de aparatura electronica ne-au obisnuit sa asteptam noi si noi produse care mai de care mai avantajoase, atat din punct de vedere al aspectului, cat si din punct de vedere al utilizarii si functionarii. Acest criteriu se aplica la fel de bine si televizoarelor, dar in aceasta ramura ceea ce se cauta este oferirea unei experiente video cat mai aproape de realitate, insa in acelasi timp o dimensiune cat mai avantajoasa. Modelul de televizor Horizon 42HL730F este o modalitate prin care se incearca a se aduce in locuinta voastra imaginile realitatii, asta fiind o metoda destul de buna.

Televizor Led Horizon 42HL730F

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


horizon 42hl730f.jpg

Primul lucru care il avantajeaza este dimensiunea, deoarece una dintre tendinte se refera la dimensiunea avantajoasa redusa la partea de grosime, dar foarte generoasa la partea de diagonala a ecranului. Ca sa va faceti o idee despre acest lucru, dar si despre spatiul necesar al acestuia in locuinta voastra, trebuie sa stiti ca acest televizor Horizon 42HL730F are o dimensiune de 923 x 544 x 95 mm fara suportul sau si pentru o posibila montare pe perete si una de 923 x 240 x 588 cm daca luati in calcul standul cu care este prevazut. Aceasta dimensiune va ofera si un ecran generos ca si diagonala, avand 107 cm, ceea ce constituie inca un avantaj.

Televizor Led Horizon 42HL730F

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


In privinta aspectului imaginilor care vor rula pe acest ecran, veti avea la dispozitie imagini de o calitate foarte buna, mai ales ca este vorba despre un ecran cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli care se incadreaza in formatul FullHD. Aceasta rezolutie mai este insotita si de un contrast dinamic de 4000:1 si de o luminozitate de 300cd/mp pentru a aduce imaginile cat mai aproape de cele reale. Nici pozitia voastra in fata televizorului nu ar trebui sa fie o problema, mai ales ca veti dispune de un unghi de vizualizare de 178/178 grade.

Alte aspecte functionale
Utilizarea modelului Horizon 42HL730F nu se limiteaza la un simplu televizor care va permite sa vizualizati anumite emisiuni de divertisment, informative sau documentare. Aceasta gama variata de utilizari se datoreaza porturilor cu care este prevazut si intre care veti gasi o iesire audio digitala, o iesire audio RCA, o intrare PC (D-sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare Scart (RGB), dar si doua porturi HDMI. Acestea sunt cele care iti ofera posibilitatea de a conecta la televizor o gama variata de console, device-uri sau sisteme cu care sa vizionati anumite filme sau sa jucati unele jocuri alaturi de prieteni.

O caracteristica prezenta la Horizon 42HL730F, insa de data asta la interior, va permite sa vizionati atat fisiere audio precum muzica favorita, dar si fisiere video direct de pe suportul extern de memorie. Este vorba despre playerul multimedia integrat care va permite acest lucru, dar care este insotit in aceasta activitate de portul USB. Cu toate aceste caracteristici si modalitati de utilizare, ceea ce mai ramane de stabilit este pretul care, la prima vedere, pare putin cam ridicat, dar voi sunteti cei care decideti daca este un pret justificat sau nu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Horizon 42HL730F: Mereu ceva nou"

horizon 42hl730f -2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro