Tehno News RO

Televizor LED Horizon 48HL733F: Un viitor surprinzator


Modalitatea prin care tehnologia isi face simtita prezenta in casa fiecaruia tinde sa fie din ce in ce mai surprinzatoare si pentru asta nu trebuie decat sa privim evolutia pe care au avut-o, de exemplu, televizoarele. Cu siguranta, primul element semnificativ este cel al dimensiunii pe care acestea o au si nu neaparat in ceea ce priveste ecranul, ci in ceea ce priveste latimea lor, daca este sa comparam un model LED cu un model clasic cu tub catodic. Daca este sa analizam ca si model de comparatie Horizon 48HL733F, atunci cu siguranta putem discuta despre cu totul alte avantaje si caracteristici moderne.

Televizor Led Horizon 48HL733F

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 mai 2018


horizon 48hl733f.jpg

Avand in vedere ca este un model LED, cu siguranta primul avantaj considerat poate fi cel al spatiului ocupat, dar la fel de moderne sunt si finisajele, designul exterior si chiar si suportul sau standard. Tot moderna poate fi gama de utilizari pe care o poate avea, dar si flexibilitatea in ceea ce priveste instalarea sa, fie ca este vorba despre locuinta voastra, despre un spatiu public sau despre un local. Veti avea de tinut cont de faptul ca poate fi instalat pe un corp de mobila cu suportul sau standard si necesita in acest fel un spatiu de minim 1050 x 190 x 705 mm, dar puteti sa il utilizati si montat pe un perete sau pe un suport special. Pentru aceasta situatie, insa, ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti in vedere faptul ca modelul Horizon 48HL733F este compatibil cu sistemul de prindere VESA 400x400, iar dimensiunea sa va fi una de 1050 x 80 x 665 mm.

Televizor Led Horizon 48HL733F

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 mai 2018


O calitate surprinzatoare
Alegand sa priviti la ecranul acestui model Horizon 48HL733F, fie ca este vorba despre un film alaturi de familie sau de prieteni, de a privi un meci sau de a urmari o emisiune de divertisment, cu siguranta veti fi surprinsi placut de experienta video pe care o ofera. Veti avea astfel posibilitatea de a privi la un ecran Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, dar mai ales la un ecran al carui diagonala de 121 cm o sa uimeasca multa lume. Nu doar rezolutia este cea datorita careia imaginile vor fi captivante si realiste, ci este vorba si despre caracteristicile care o insotesc de fiecare data. Veti mai avea astfel un contrast dinamic de 4000:1, o luminozitate de 300 cd/mp, dar si un unghi de vizibilitate de 178/178 grade ce va ofera posibilitatea de a va pozitiona unde doriti in fata sa.

Fiind vorba totusi despre o tehnologie cu totul moderna si speciala, cu siguranta utilizarile pot fi si mult mai diversificate si mai avantajoase pentru toti si pentru toata familia, mai ales daca analizam prezenta unui player multimedia integrat. Pe langa aceasta functie, mai putem adauga si posibilitatea conectarii unor console prin intermediul porturilor pe care Horizon 48HL733F le prezinta si este vorba despre porturile USB, HDMI sau, daca este vorba de conectarea unui PC sau laptop, de intrarea PC. Nu trebuie uitat insa ceea ce poate fi avantajul major al acestui model si anume caracteristica Smart TV ce ofera posibilitatea navigarii pe internet fara nici un fel de probleme.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 25 mai 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Horizon 48HL733F: Un viitor surprinzator"

horizon 48hl733f_2.jpg
horizon 48hl733f_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro