Tehno News RO

Televizor Led LG 22MT47D: cea mai buna alegere pentru un televizor-monitor


In momentul actual putem spune ca televizorul este aproape nelipsit din fiecare casa intrucat ne tine la curent cu cele mai noi stiri si, in acelasi timp, poate fi si un mijloc de distractie atunci cand il utilizam pentru a juca diferite jocuri. Daca va doriti un televizor ce, pe langa aceste caracteristici, ofera si posibilitatea de a-l folosi pe post de monitor, atunci LG 22MT47D ar putea fi o alegere dintre cele mai inspirate la momentul de fata.

Televizor Led LG 22MT47D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


televizor led lg 22mt47d.jpg

Pe partea de design, acest televizor de tip LED este unul modern, are o dimensiune fara stand de 507.6 x 316.5 x 52.7 mm si cu stand de 507.6 x 365.4 x 158.7 mm, iar greutatea de 2.9 kg il recomanda atat pentru fixarea pe o comoda cat si pentru perete, cu ajutorul unui suport. Culoarea carcasei este una neagra, ceea ce il face sa fie potrivit pentru orice camera. Ecranul are o diagonala de 55 cm si, impreuna cu rezolutia de 1920 x 1080 pixeli ce il caracterizeaza ca si Full HD, ne ofera vizionarea in conditii foarte bune a filmelor, videoclipurilor sau chiar a jocurilor, daca il folosim pe post de monitor. De asemenea, pentru o buna vizionare dispune de un contrast dinamic de 5000000:1, o luminozitate de 250 cd/m2, de unghiul de vizibilitate de 178/178 si de caracteristica superioara Triple XD Engine. In ajutor pentru imagini deosebite vin si modurile de joc diferite, cum este Black Stabilizer, care ofera vizibilitate completa chiar si in cazul scenelor intunecate si modul DAS (Dynamic Action Sync), care previne decalajul de intrare in cazul jocurilor alerte.

Televizor Led LG 22MT47D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Caracteristici superioare pe partea video si audio
In ceea ce priveste caracteristicile video, LG 22MT47D vine dotat cu doua iesiri sunet de tip RMS, iar boxa stereo incorporata va permite sa aveti o auditie foarte buna de fiecare data. Totodata, acestea completeaza imaginile rulate cu sunet stereo, astfel incat nu va mai fi nevoie sa folositi boxe suplimentare. Pentru aceasta calitate a sunetului sunt raspunzatoare si caracteristicile superioare precum Virtual Surround si Auto Volume Leveler Equalizer, iar pentru integrarea celor doua, sunet si video, avem playerul multimedia integrat. In ceea ce priveste conectorii, avem la dispozitie conexiuni cu ajutorul Slotului CI+, D-SUB si a PC Audio In. Pentru a reda continut video digital (DivX) direct pe acest TV este foarte simplu, doar va veti conecta la USB 2.0, astfel nu veti mai avea nevoie de un player DivX suplimentar pentru redarea acestui continut. Pe langa acesti conectori, LG 22MT47D mai are si o intrare component si una Scart (RGB).

Daca v-ati hotarat sa achizitionati acest televizor, trebuie sa mai stiti ca are caracteristici speciale de salvare a energiei, Smart Energy Saving, dar si Motion Eye Care. Astfel, pentru cei care doresc sa cumpere un singur dispozitiv care sa il foloseasca pe post de televizor sau de monitor PC, LG 22MT47D este o alegere oportuna. Pe partea de consum energetic are o putere consumata de 26 W, dar si o telecomanda inclusa, in materie de accesorii disponibile. Acest LED Full HD poate fi achizitionat la pretul de aproximativ 750 lei, pret potrivit pentru caracteristicile sale si pentru faptul ca nu este un smart TV.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:



Galerie foto: "Televizor Led LG 22MT47D: cea mai buna alegere pentru un televizor-monitor"

televizor led lg 22mt47d _3.jpg
televizor led lg 22mt47d _2.jpg
televizor led lg 22mt47d _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro