Tehno News RO

Televizor LED LG 55UF6807 - Viitorul tau Smart TV cu imagini perfecte


• Smart tv
• Smart remote
• Rezolutie UHD 4K
• Design modern
Daca acestea sunt principalele caracteristici pe care le cautati pentru urmatorul dumneavoastra televizor, avem o propunere foarte buna care vine din partea producatorului LG. Este vorba despre modelul 55UF6807 care are o diagonala de 139 cm si rezolutie Ultra HD 4K. In afara de faptul ca nu este un televizor 3D, ar trebui sa aiba cam toate functiile si dotarile pe care vi le-ati putea dori de la un televizor inteligent actual.

Televizor LED Smart LG 55UF6807

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 iunie 2019


lg 55uf6807.jpg

Rezolutie 4K, UHD pentru calitate premium
Televizoarele cu rezolutie 4K au aparut de ceva vreme si la noi, au fost intens dezbatute, analizate pe toate fetele si apreciate din plin. In esenta aceasta rezolutie aduce imbunatatiri semnificative in comparatie cu televizoarele Full HD. De 4 ori mai mare, asa cum ii spune chiar numele. In cazul in care doriti sa va cumparati televizor, este recomandat sa alegeti unul cu rezolutie 4K daca vreti sa va bucurati de el asa cum se cuvine inca ceva ani de acum inainte. Cu toate ca la inceput, multi utilizatori erau de parere ca in Romania nu prea exista continut 4K, lucrurile deja s-au schimbat inca de la lansarea serviciului Netflix. LG 55UF6807 are rezolutie 4K UHD, 3840 x 2160 pixeli, lucru ce va garanteaza accesul la imagini extrem de realiste si captivante.

Televizor LED Smart LG 55UF6807

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 iunie 2019


In afara de rezolutia uimitoare, LG 55UF6807 are un aspect modern. Se aliniaza cu usurinta celor mai frumoase si elegante modele de televizoare disponibile in acest moment pe piata. Carcasa este realizata dintr-un plastic negru de buna calitate, ramele ce incadreaza imaginea sunt extrem de subtiri, iar picioarele de sustinere sunt atat de delicate, dar foarte rezistente si solide. Renuntati la ele daca doriti sa-l instalati pe peretele din living, dormitor sau din birou. Are prindere cu suport VESA 300 x 300 pe spate.

Fiind un smart TV are un sistem de operare instalat. Este vorba despre webOS 2.0 care va permite sa va miscati rapid in aplicatii, fara lag-uri sau intarzieri deranjante. Imaginile curg fluid iar trecerea de la o aplicatie la alta se realizeaza aproape firesc.

Sunetul este sustinut de doua boxe, de 10W RMS, echipate cu tehnologii ca Dolby Digital DTS si Clear Voice, ce va ofera experiente extrem de placute. Setarile sunt usor de accesat si puteti testa mai multe moduri de sunet.

Are wireless incorporat, deci nu veti mai avea nevoie de alt adaptor pentru a va conecta la internet. In ceea ce priveste conectorii, gasim pe spate doua porturi HDMI (pentru conectare pc, laptop sau alt dispozitiv extern cu port HDMI), un port USB, video component, composite, Scart si minijack-ul de casti. 4K 60P HEVC face ca fisierele video 4K sa ruleze excelent cu 60 de cadre pe fiecare secunda. Astfel va puteti bucura de scene deosebit de clare chiar si in miscare. Accesati aplicatii si programe 4K prin streaming de pe net sau direct prin USB fara sa folositi alte device-uri. Totul este mult mai simplu si practic.

Televizorul este disponibil in aceasta perioada la un pret special, cu livrare inclusa si garantie 2 ani standard.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 iunie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED LG 55UF6807 - Viitorul tau Smart TV cu imagini perfecte"

lg 55uf6807_2.jpg
lg 55uf6807_3.jpg
lg 55uf6807_4.jpg
lg 55uf6807_5.jpg
lg 55uf6807_6.jpg
lg 55uf6807_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro