Tehno News RO

Televizor LED NEI 49NE5000: mai modern si mai bun


Inlocuirea unui model mai vechi de electronic sau electrocasnic poate fi usor problematica, si asta pentru ca exista numeroase modele moderne dintre care trebuie sa alegeti pe cel mai potrivit. Tot ca si element ce trebuie avut in vedere este faptul ca un model nou aduce si garantia utilizarii unui produs mai performant dar si partea de utilizare a unui produs ce prezinta garantie si calitate in utilizare. Pentru situatia in care discutam despre ceea ce poate insemna asta pentru gama de televizoare atunci veti putea sa va bucurati de faptul ca veti putea alege si un model precum NEI 49NE5000.

Televizor Led NEI 49NE5000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


nei 49ne5000.jpg

Cu siguranta acest model nu este varful de gama, dar la fel de bine poate fi vorba despre un model care sa echipeze fara probleme orice locuinta, dar si unele locuri publice sau de ce nu unele birouri. Pentru inceput veti putea sa priviti la partea de dimensiune a NEI 49NE5000 care spune in mod direct de cat spatiu are nevoie pentru partea de instalare, dar indirect va poate ajuta sa va formati o idee despre ceea ce inseamna ecranul si imaginile care vor fi afisate.

Caracteristica gabaritului insa poate fi privita si ea in doua directii, dintre care una este cea a unei utilizari cu standul cu care este prevazut, si care face ca dimensiunea de luat in calcul sa fie una de 1106 x 275 x 687 mm. Pentru cei care au altfel de planuri va fi vorba de o dimensiune de 1106 x 102 x 642 mm, insa ceea ce nu se schimba in nici una dintre utilizari este diagonala de 123 cm a ecranului.

Televizor Led NEI 49NE5000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


O calitate mai mare
Nu doar calitatea produsului NEI 49NE5000 poate fi importanta ci si partea de calitate a imaginilor care vor rula pe ecranul acestuia si care cu siguranta tin si de dimensiunea diagonalei dar si de partea de rezolutie.

Pentru cei pasionati de meciuri sau competitii sportive cu siguranta un astfel de ecran va avea un efect benefic asupra lor, iar daca punem si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 totul va capata un nou sens. Rezolutia nu participa singura la furnizarea unei claritati sporite a imaginilor ci mai participa si luminozitatea de 220 cd/mp, iar ca si vizionare din orice pozitie o sa fie si unghiul de vizibilitate de 176 x 176 grade.

Vazand ceea ce poate oferi in partea de calitate a imaginilor, destul de buna, mai ales ca in materie de programe TV nivelul maxim in acest moment este unul HD, putem sa trecem si la ceea ce ofera in alte utilizari.

Veti putea opta pentru conectarea la acest model a diferitelor console sau dispozitive audio-video prin intermediul unuia dintre numeroasele porturi disponibile si amintim doar cele 2 USB sau 3 HDMI. Tot de aceste porturi mai putem lega si playerul multimedia integrat, dar ceea ce poate fi important pentru prezenta NEI 49NE5000 intr-un birou este intrarea PC (D-sub 15 pini), functia de monitor si un timp de raspuns de 15 ms.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro