Tehno News RO

Televizor LED NEI 49NE5000: un suflu nou


Rolul unui televizor poate fi diferit de la o locuinta la alta si de la un utilizator la altul, insa ceea ce nu mai trebuie facut este privirea unui astfel de produs doar prin perspectiva de a fi legat la un furnizor de cablu sau televiziune prin satelit.

Tot ca si situatie posibila mai este si cea in care poate mai utilizati un televizor cu tub catodic care, cu siguranta, are un gabarit impresionant, dar in acelasi timp afiseaza unele imagini de o calitate indoielnica. Pentru toate insa exista posibilitatea de a da peste un model care sa aduce un aer nou, fie ca este vorba despre asezarea sa in locuinta voastra sau despre alte utilizari, iar asta poate fi legat si de NEI 49NE5000.

Televizor LED NEI 49NE5000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


nei 49ne5000.jpg

Cu siguranta nu sunt foarte multi care au auzit de acest producator sau de ceea ce au de oferit, dar cu siguranta trebuie analizat ceea ce are de oferit acest model NEI 49NE5000 nu de cat de renumita este firma producatoare.

Pentru inceput este vorba despre posibilitatea de a duce in locuinta voastra un model mai modern, si asta pentru ca este vorba despre un televizor LED, dar si unul destul de generos cu partea de afisare a imaginilor. Trebuie sa vedeti totusi ca in cazul oricarui model sau a oricaror electronice si electrocasnice partea de asezare a acestuia, si mai exact faptul ca are nevoie de un spatiu de minim 1106 x 275 x 687 mm pentru a fi asezat

Televizor LED NEI 49NE5000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Suflu si aspect
Cu siguranta influentele pe care NEI 49NE5000 le poate avea sunt multiple, si veti putea sa va ajutati in aceasta directie de designul sau modern, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre partea de utilizari multiple pe care le poate avea.

Pentru a face insa trecerea de la asezare la rezultatele obtinute in urma utilizarii vom avea partea de ecran, si mai exact diagonala acestuia de 123cm, ceea ce va face cu siguranta ca un meci de fotbal sa fie privit cu mai mult interes decat la un model mai vechi. Pe langa diagonala destul de generoasa veti putea sa va bucurati si de o rezolutie Full Hd de 1920 x 1080 si de caracteristici speciale precum luminozitatea de 220 cd/mp sau unghiul de vizibilitate de 176/ 176.

Cum nu totul se limiteaza la privitul la televizor, nici pentru acest model nu discutam despre o singura utilizare, iar cei care au unele console de gaming NEI 49NE5000 poate fi exact modul de a le pune in valoare pe acestea. La fel de simplu veti putea insa opta si pentru legarea unor sisteme home cinema sau poate a altor device-uri, iar porturile disponibile sunt cele 3 HDMI, conexiunea Scart sau poate cele doua USB, insa acestea o sa ajute si la utilizarea playerului multimedia integrat.

Exista cazuri in care un astfel de model poate fi foarte avantajos pe post de monitor pentru PC, iar asta va fi posibil atat datorita functiei de monitor cat si intrarii PC.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED NEI 49NE5000: un suflu nou"

nei 49ne5000_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro