Tehno News RO

Televizor LED NEI NE3201: Un prim pas spre modern


Modernizarea locuintei este o etapa normala in viata fiecaruia si asta fie ca este vorba despre cei care isi amenajeaza propria locuinta, dar si de cei care stau cu chirie, insa nu doar asta conteaza, ci si modul prin care aceasta modernizare este realizata. Pentru cei care au terminat de schimbat mobilierul vechi cu unul nou si care se pregatesc pentru a trece la schimbarea electronicelor si electrocasnicelor, cu siguranta televizorul trebuie sa fie unul cu ecran plat si LED. Daca bugetul este insa unul fix, dar in acelasi timp vreti sa priviti la un televizor net superior celor vechi cu tub catodic, NEI NE3201 poate fi exact modelul de care aveti nevoie si pe care il cautati.

Televizor Led NEI NE3201

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


nei ne3201.jpg

Acest model de televizor poate fi insa o optiune foarte avantajoasa si pentru cei care vor sa utilizeze sau sa modernizeze o a doua camera sau de cei care cauta un model portivit pentru camera copiilor, nu doar pentru sufragerie. Ceea ce ofera acest model si ceea ce il recomanda insa in primul rand este designul pe care il are si care este nu doar unul modern, ci si unul avantajos chiar si datorita dimensiunii pe care o are. Masurand 800 x 156 x 526 mm, NEI NE3201 este un model usor de pozitionat pe orice corp de mobilier si asta cu o stabilitate foarte buna. Tot dimensiunea este cea care va aduce informatii si despre diagonala pe care o are ecranul acestui model, iar cei 80 cm va vor ajuta sa vedeti la un nivel foarte bun, fie ca este vorba despre un film, un meci sau despre o emisiune de divertisment.

Televizor Led NEI NE3201

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Un prim pas reusit
Alegerea modelului NEI NE3201 nu este destinata doar celor care se gandesc la o utilizare clasica atunci cand ajung acasa de la munca sau cand este ceva interesant de urmarit la TV, ci si celor care au planuri pentru altfel de utilizari. Un beneficiu major poate fi si pentru cei care se gandesc sa conecteze acest model la un PC sau, de ce nu, la un laptop, iar functia de monitor pe care o are si intrarea PC (D-sub 15 pini) este destinata acestui lucru. Mai exista si cazuri in care utilizatorii isi doresc sa utilizeze un astfel de model NEI NE3201 pentru a se relaxa cu ajutorul unei console de gaming, iar ceea ce se poate utiliza in aceasta directie sunt porturile USB sau cele HDMI.

Daca vreti sa priviti un film si nu unul care ruleaza pe un program TV, televizorul mai vine si cu o functie de player multimedia integrat ce ofera posibilitatea rularii unor fisiere video si nu numai de pe un suport extern de memorie. Indiferent de utilizare insa, NEI NE3201 aduce o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli pentru a va oferi imagini surprinzatoare, dar si o luminozitate de 180 cd/mp sau un contrast nativ de 1200:1. Daca este vorba si despre sunetul de care puteti beneficia fara a utiliza alte sisteme de sunet, acest model dispune de un sistem audio stereo cu o iesire RMS de 2x60W.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro