Tehno News RO

Televizor LED Orion 32OR17RDL: timpul pentru modern


Desi starnesc foarte multe amintiri exista multe produse clasice ce trebuie eliminate treptat din cadrul birou sau a unei locuinte si unul dintre aceste produse poate fi televizorul acela cu tub catodic pe care majoritatea dintre noi il stim din copilarie sau poate si de acum de la bunicii de la tara. Un model fiabil pentru a inlocui un astfel de exemplar trebuie sa fie cu siguranta unul plat iar daca este vorba despre alegerea unui model potrivit puteti sa va orientati si catre Orion 32OR17RDL.

Televizor Led Orion 32OR17RDL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


orion 32or17rdl.jpg

Pentru un astfel de model putem discuta si despre prezenta unor beneficii, si nu este vorba doar despre posibilitatea de a avea un model mai modern si mai subtire decat altele clasice sau unele cu un gabarit foarte mare.

Puteti sa alegeti acest model si daca vreti un suflu proaspat in locuinta voastra, in biroul vostru sau de ce nu chiar si la locul de munca daca aveti timp suficient pentru a il utiliza sau poate pentru a urmari unele emisiuni sau continuturi TV. Pentru partea de pozitionare si pentru partea de instalare efectiva este nevoie si de analiza designului pe care il are Orion 32OR17RDL, acesta fiind unul modern, dar si in ceea ce priveste dimensiunea sa. Legat de acesta dimensiune elementul cel mai important este dat de faptul ca ecranul trebuie sa fie unul generos si mai exact pentru acest model este vorba despre o diagonala de pana la 81cm.

Televizor Led Orion 32OR17RDL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Complet modern
Daca este sa comparam un astfel de televizor Orion 32OR17RDL cu altele modele mai vechi dar poate si cu unele similare veti avea calitatea imaginii pe care o ofera diaplayul acestuia si care este una legata de rezolutia 1366 x 768 HD. Avand in vedere ca este vorba despre o rezolutie si ca majoritatea canalelor de televiziune nu emit la o rezolutie mai mare, din acest punct de vedere acest model este cu siguranta potrivit. Pe langa rezolutie vor interveni si contrastul dinamic 1200:1, luminozitatea de 300 cd/mp sau contrastul nativ de 5000:1, dar si unele caracteristici speciale precum digital noise reduction sau dynamic contrast.

Gama de utilizari nu se opreste insa doar cu cea de simplu televizor si de urmarire a unor emisiuni de divertisment, a unor competitii sportive sau poate a unor filme si avem posibilitatea de a folosi Orion 32OR17RDL si pe post de monitor. Pentru o astfel de situatie veti avea la dispozitie si o intrare PC dar si un timp de raspuns de 6.5 ms.

Pentru cei care vor insa sa foloseasca un astfel de televizor pentru a se bucura de performantele oferite de o consola de gaming exista intrarea USB, porturile HDMI dar si intrarea de tip Scart. In toate situatiile se poate aduce in prim plan si partea de sunet pe care o ofera acesta si care este data de sistemul audio stereo de 2x6W si care mai este insotit si de caracteristici speciale precum Bass/ Tremble, Dolby Digital, Surround.

Ca si o ultima caracteristica avantajoasa putem sa precizam playerul multimedia integrat pentru cei care vor sa ruleze unele filme sau alte fisiere direct de pe un suport extern.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Orion 32OR17RDL: timpul pentru modern"

orion 32or17rdl_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro