Tehno News RO

Televizor LED Orion T32-DLED: O locuinta in pas cu tehnologia


Pasul cu tehnologia trebuie facut pe toate planurile, fie ca ne referim la produsele electrocasnice, fie la cele electrice sau electronice, dar, ceea ce este sigur este faptul ca aceasta tehnologie ne aduce produse noi si mai performante in fiecare zi. Daca este sa ne axam doar pe latura de televizoare, ceea ce este sigur este faptul ca epoca televizoarelor clasice cu tub catodic a asfintit si ele au lasat locul modelelor de televizoare LED, precum este si modelul de televizor Orion T32-DLED.

Televizor Led Orion T32-DLED

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


orion t32-dled.jpg

Acest model de televizor este unul care tine pasul cu tehnologia, dar, in acelasi timp, va aduce in locuinta voastra, pe langa tehnologia moderna, si un aer modern si elegant oferit de nuanta alba, de modul in care este realizat si in care are carcasa, ramele si suportul. Datorita acestor aspecte, poate fi o solutie fiabila de televizor atat pentru sufragerie, pentru dormitor, pentru camera copiilor, cat si, de ce nu, pentru biroul dumneavoastra, indiferent de locul in care se afla. Acest lucru este permis atat de suportul care ii ofera o stabilitate foarte buna, dar si dimensiunii pe care o are si care ii permite sa aiba o diagonala de 81 cm. Dupa aceasta diagonala va puteti da seama si de spatiul necesar instalarii si utilizarii acestui model de televizor Orion T32-DLED.

Televizor Led Orion T32-DLED

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


O alta parte care tine tot de aspect este cea legata de prezenta unor porturi care va ofera posibilitatea de a-l utiliza si in alt scop, nu doar cel de a urmari canale TV de divertisment sau alte programe. Printre aceste porturi dispuse in partea din spate veti putea identifica foarte usor un port USB 2.0, o intrare scart (RGB), dar si doua porturi HDMI. Acestea va permit sa conectati diverse console sau device-uri care sa va permita sa va relaxati jucand anumite jocuri, sa vizionati un film de pe DVD player sau pe sistemul Home Cinema. Daca aceste utilizari nu au fost suficiente, atunci veti putea sa va bazati si pe posibilitatea de a-l utiliza pe post de monitor, intrucat are o intrare PC.

Avantaje pe toate planurile
Comparativ cu modelele clasice, acest televizor prezinta numeroase avantaje, iar primul este legat de faptul ca ocupa un spatiu mai redus datorita ecranului si a lipsei tubului catodic. Un alt avantaj este dat de displayul Backlight LED cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli specifica formatului HD. Calitatea imaginilor afisate pe acest ecran sunt insa legate si de contrastul dinamic High Contrast, de luminozitatea de 400 cd/mp, de timpul de raspuns de 5 ms in cazul utilizarii ca si monitor, dar si de caracteristicile speciale 3D Comb Filter sau CTI/LTI. Partea audio a acestui televizor Orion T32-DLED nu este nici ea de neluat in calcul, mai ales ca vine cu un sistem audio Nicam/A2 Stereo.

Cu toate acestea, trebuie sa mai stiti, inainte de a achizitiona acest televizor, care are totusi un pret destul de optim, ca veti avea posibilitatea de a va relaxa ascultand muzica preferata si vizionand filmul preferat direct de pe un suport de memorie externa. Acest lucru este posibil datorita prezentei playerului multimedia integrat, dar si a portului USB cu care este prevazut televizorul Orion T32-DLED.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro