Tehno News RO

Televizor LED PANASONIC TX-39A300E: un televizor ideal, mai ales pentru cinefili


Televizorul este, in acest moment, un must have in orice casa intrucat aduce informatiile mai aproape de noi, ne pune la curent cu cele mai noi stiri si, nu in ultimul rand, poate inlocui un cinema daca are functiile potrivite pentru vizionarea filmelor preferate. Panasonic ne propune un model elegant si cu functii recomandabile mai ales cinefililor, fiind vorba de televizorul LED Full HD TX-39A300E.

Televizor LED PANASONIC TX-39A300E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


televizor led panasonic tx-39a300e _4.jpg

Designul sau elegant si subtire dat de suportul elegant si colturileascutite, dar si de textura fina a carcasei il recomanda pentru un leaving modern ori pentru un dormitor spatios.Diagonala ecranului de tip Edge LED este de 39 inch (99cm) si are rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce confera imagini foarte bune si o experienta uimitoare in vizionarea filmelor. Acest aspect este intarit si datorita imaginii Full HD, dar si unghiului de vizibilitate de 176/176 grade.

Pe partea video, pe langa display-ul generos si rezolutia de inalta calitate, mai vine dotat si cu 100 Hz Clear motion, o caracteristica superioara a imaginii ce va oferi un plus de claritate inclusiv scenelor ce se desfasoara cu rapiditate. Trebuie sa mai stiti ca Panasonic TX-39A300E are un format de 16:9 al imaginii. Pe partea audio, televizorul are doua iesiri sunet de tip RMS a cate 8 W fiecare. Astfel, putem afirma ca sunetul este pe aceasi linie a calitatii ca si imaginile oferite. Asadar, daca veti dori sa vizionati un film impreuna cu familia sau persoana iubita, puteti renunta linistit la sala de cinema deoarece experienta data de acest televizor este similara celei de la cinema.

Televizor LED PANASONIC TX-39A300E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Nu au fost uitati nici pasionatii de gaming
Daca doriti sa conectati diferite dispozitive la televizor atunci puteti folosi un stick de memorie USB pentru a reda pe ecranul televizorului diferite continuturi multimedia. De asemenea, va puteti bucura de functii precum cea de redare a muzicii in fundal, de adaugare a diferitelor efecte sau puteti sa conectati un aparat foto sau un dispozitiv extern de stocare prin intermediul interfetei USB. Pentru cei pasionati de jocuri, Panasonic TX-39A300E vine echipat cu porturi HDMI. Asadar, puteti conecta mai multe dispozitive simultan prin cablurile HDMI, dispozitive precum player-ul BD sau alte dispozitive recent aparute pentru jocuri. Tot pe partea de conectori observam si un minijack casti.Tunerul digital de tip DVB-C si DVB-T va asigura intotdeauna o transmisie/receptie de buna calitate. Pentru cei interesati, vine dotat cu o intrare speciala pentru antena.

Panasonic TX-39A300E are, fara stand, o dimensiune de 89x 9.7x 52.3 cm si o greutate de 11 kg. Acum veti sti exact unde se va potrivi in casa dumneavoastra, nu trebuie decat sa va mai hotarati sa il achizitionati. Pentru aceasta va mai spunem ca are un pret de aproximativ 1400 lei si poate fi achizitionat din magazinele online sau din cele de profil. Daca tot nu sunteti convins de calitatea produsului, poate caracteristicile speciale Hotel Mode si Panel Drive: 76 si mai apoi consumul energetic ce il incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ va vor ajuta sa luati o decizie, cea mai buna pentru dorintele dumneavoastra si ale membrilor familiei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Televizor LED PANASONIC TX-39A300E: un televizor ideal, mai ales pentru cinefili"

televizor led panasonic tx-39a300e.jpg
televizor led panasonic tx-39a300e _3.jpg
televizor led panasonic tx-39a300e _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro