Tehno News RO

Televizor LED Philips 43HFL2849T: imagini luminoase si clare


Una dintre cele mai potrivite modalitati de petrecere a timpului liber o reprezinta privitul la televizor, mai ales pentru ca este o activitate relaxanta si placuta. Daca pentru unele persoane venirea weekend-ului inseamna vizite la prieteni si familie sau iesiri dese in oras, pentru altele cel mai frumos mod de a se relaxa in zilele de la sfarsitul saptamanii este sa priveasca emisiunile sau filmele preferate la televizor. Pentru ca aceasta experienta sa fie una cat mai placuta si deloc de regretat, televizorul trebuie sa fie capabil sa indeplineasca cateva caracteristici importante.

Televizor Led Philips 43HFL2849T

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


philips 43hfl2849t.jpg

In primul rand, este vorba de o calitate superioara a sunetului, dar si de faptul ca imaginile trebuie sa fie clare, luminoase si sa ofere o experienta multimedia de neuitat. Ei bine, exista un model care este capabil de acest lucru, iar el este televizorul LED Philips 43HFL2849T.

Televizor Led Philips 43HFL2849T

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Noutati din punctul de vedere al designului
Ceea ce atrage pentru inceput privirile tuturor cumparatorilor este designul sau special, deloc sofisticat. Dimpotriva, acesta este simplu si atractiv si face ca televizorul LED Philips 43HFL2849T sa fie un model elegant si modern, mai ales datorita culorii negre. Dimensiunile acestui model va permit sa il montati cu usurinta in spatii inguste, mai ales daca va doriti sa nu aveti o camera foarte incarcata. Televizorul are, asadar, dimensiunea de 974 x 615 x 220 mm, ceea ce face un dispozitiv potrivit pentru mai multe tipuri de locuinte.

De ce sa cumparati acest model
Aceasta este o intrebare care sta pe buzele tuturor celor care se afla in cautarea unui astfel de electrocasnic care se dovedesre destul de util intr-o locuinta, deoarece ajuta la relaxare, este un bun mijloc de informare si alunga singuratatea si starile depresive. Televizorul LED Philips 43HFL2849T are o diagonala a ecranului de 108 cm, datorita careia culorile transmise sunt vii, naturale si stralucitoare. Totodata, rezolutia este de tipul Full HD, iar luminozitatea este si ea una extrem de ridicata ajungand la 300 cd/mp.

Insa, acestea nu sunt toate specificatiile tehnice ale modelului Philips 43HFL2849T. Un alt punct forte il reprezinta sistemul audio de tipul Stereo, iar calitatea sunetului este asigurata de caracteristicile superioare ca: egalizatorul AVL, Incredible Surround si Dynamic Bass Enhancement. Ceea ce aduce diferit televizorul din gama Philips fata de alte modele de pe piata este faptul ca permite conectarea unui sistem audio sau a porturilor USB, prin care se pot transfera diverse continuturi multimedia, cum ar fi clipuri video, filme sau seriale, asta datorita intrarilor de tipul USB 2.0, a intrarii Scart (RGB), a minijack-ului de casti si a porturilor HDMI.

In plus, tot cu acest televizor scapati de zecile de fire care va aglomereaza camera si va enerveaza de fiecare data cand doriti sa faceti curat, deoarece este dotat cu slotul slotul CI+ care va permite sa introduceti cardul direct in televizor si sa scapati si de decodor. Este unul dintre cele mai apreciate si cautate modele si datorita aspectului imaginii de 16:9, a rezolutiei ecranului de 1920 x 1080 pixeli si a unghiului de vizibilitate de 178/178 grade.

In concluzie, televizorul Philips 43HFL2849T nu este important doar datorita designului sau simplu si atractiv sau a specificatiilor tehnice extrem de numeroase si performante, ci mai ales datorita raportului calitate - pret de care trebuie sa beneficiati, intrucat aceasta achizitie va ajuta sa faceti si economii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Philips 43HFL2849T: imagini luminoase si clare"

philips 43hfl2849t_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro