Tehno News RO

Televizor LED Samsung 24H4003: simplu, modern si util


Fie ca vrei sa iti amenajezi noua locuinta sau daca vrei sa scapi de uriasele televizoare cu tub catodic, este momentul sa treci la urmatorul nivel de tehnologie. Poti sa faci acest lucru foarte usor si fara nici un risc prin achizitia unui televizor LED, iar daca alegi si modelele oferite de cei de la Samsung, nu numai ca vei avea un produs modern si nou,ci si un produs de calitate. Daca ai nevoie de o sugestie pentru a sti inspre ce sa te indrepti, avem modelul de televizor Samsung 24H4003.

Televizor LED Samsung 24H4003

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


televizor led samsung 24h4003 _2.jpg

Cu un design compact si simplu, acest televizor iti va aduce in casa un aer de eleganta si de modernitate, in acelasi timp. Fiind un televizor de dimensiuni relativ reduse, avand doar 56.18 x 38.42 x 16.38cm cu tot cu stand si 56.18 x 34.91 x 4.79 cm fara stand, acesta se incadreaza perfect in orice incapaere, fie ca vorbim despre sufragerie, camera copiilor sau chiar intr-o bucatarie, asta daca iti permite spatiul. Prezenta suportului destul de solid garanteaza si o siguranta in utilizare,chiar daca aveti un animal de casa mai energic sau chiar si copii. Acest design este completat de imaginea afisata pe ecranul de 61cm, o imagine de o calitate deosebita datorita algoritmului folosit pentru imbunatatirea acestora si functiei Wide Color Enhancer Plus. Aceasta tehnologie mai are rolul de a afisa si cele mai ascunse detalii, totul in culori foarte vii, exact asa cum au fost concepute.

Televizor LED Samsung 24H4003

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Un produs simplu, dar cu optiuni multiple
Aspectul design-ului acestui produs este completat si de prezenta porturilor care permit conectarea televizorului cu diverse console sau device-uriexterne. Aceste porturi sunt un Slot CI+ care te ajuta sa te bucuri de calitatea unor canale TV in sistem HD, un port Scart, o mufa USB si doua porturi HDMI. Aceste porturi ne fac legatura intre aspect si performanta, intrucat ne ofera posibilitatea de a utiliza televizorul ca un mijloc de relaxare prin posibilitatea de a folosi un PlayStation sau alte console din domeniu, dar si de a conecta un suport de memorie externa. Prezenta tehnologiei ConnectShare Movie iti da posibilitatea de a vizualiza pe ecranul televizorului in mod instantaneu fotografiile, filmele sau muzica direct de pe suportul de memorie externa sau a camerei foto/video.

Daca sunteti pasionati de fotbal sau de sport, in general, cu ajutorul functiei Fotbal puteti sa va bucurati de un aspect atat de apropiat realitatii si de culorile de pe stadion ca si cum ati fi acolo. Experienta video este insotita si de cea audio datorita iesirii 2x10W a tehnologiei Dolby Digital Plus sau caracteristicii DTS Premium Sound 5.1 care iti aduce si sunetul tribunelor pe langa efectul vizual al terenului. Daca vreti sa jucati fotbal cu prietenii cu ajutorul consolelor, puteti sa apelati si la functia Game a acestui televizor pentru a avea unele efecte si o experienta deosebita.

Daca deja sunteti hotarati sa va achizitionati acest produs, trebuie sa aveti pregatita o suma nu foarte mare de bani, intrucat ea poate oscila functie de magazin sau site-ul de pe care doriti sa-l achizitionati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Televizor LED Samsung 24H4003: simplu, modern si util"

televizor led samsung 24h4003.jpg
televizor led samsung 24h4003 _4.jpg
televizor led samsung 24h4003 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro