Tehno News RO

Televizor LED Samsung 60J6282: Televizor Full HD de ultima generatie


Samsung au reusit niste lucruri destul de marete cu televizoarele lor 4K, dar asta nu inseamna ca toate modelele pe care le scot acum pe piata sunt din aceasta categorie. De altfel, destul de multe dintre ele sunt inca televizoare cu rezolutii mai mici, HD sau Full HD, iar diferenta se cunoaste si la pret. Samsung 60J6282 este unul dintre aceste modele, unul cu rezolutie Full HD, dar totusi destul de modern pentru a convinge cumparatorii. Asadar, daca nu aveti pretentia unui UHD de ultima generatie, si acesta poate fi o idee destul de buna.

Televizor Led Samsung 60J6282

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


samsung 60j6282.jpg

De fapt, daca ar fi sa luam in considerare doar aspectul, Samsung 60J6282 seamana destul de mult cu cele 4K. Rama este foarte subtire si stativul are acelasi model, oferind si acelasi grad ridicat de stabilitate. In plus, este un televizor totusi mare, cu diagonala de 152 cm. Asadar, poate sta in living, dar si in dormitor, cu conditia ca acesta sa fie destul de mare. Nu in ultimul rand, poate sa fie o varianta si pentru patroni, mai ales cum nu presupune o investitie enorma pentru o firma.

Televizor Led Samsung 60J6282

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Un televizor smart care te-ar putea ajuta mult
Rezolutia Full HD este una foarte buna si, pana acum vreo doi ani, aceasta reprezenta tot ce era mai bun in industria de televizoare. Cum insa lucrurile au avansat destul de mult, a mai ramas in urma, desi in continuare propune o imagine extrem de clara. Sa nu uitam nici de toate sistemele si functiile de la Samsung, asa cum sunt cele pentru contrast sau care adapteaza luminozitatea in functie de tipul transmisiunii, datorita carora imaginea va fi una la un nivel foarte inalt.

Apoi, televizorul Samsung 60J6282 este unul Smart, deci modern din punct de vedere tehnologic. Acesta se poate conecta la diverse dispozitive inteligente si la internet, pentru a oferi o experienta completa. Poti intra pe Facebook, pe YouTube, poti downloada aplicatii de pe Google Play si poti vedea imagini si filme de pe smartphone. De asemenea, televizorul iti ofera si sansa de a urmari filme de pe USB sau de pe alte dispozitive, iar intrarile HDMI sunt utile pentru conexiunea cu DVD-playerul si sistemul Home Cinema. Sunetul este, de asemenea, unul foarte bun. Daca vrei calitate ca la cinema, atunci este clar ca ai nevoie de un Home Cinema, dar, oricum, se aude clar si fara acesta, de la cele doua difuzoare incorporate.

Samsung 60J6282 este un televizor nou (face parte din gama 2016), relativ ieftin (asta date fiind preturile practicate in general de Samsung), care vine cu cateva caracteristici moderne. De fapt, singurul lucru care ii lipseste este rezolutia UHD, dar nu toata lumea isi permite un astfel de model si acesta este mult mai usor de cumparat. In plus, data fiind situatia actuala a televiziunilor autohtone, utilitatea unuia era oricum una limitata. Asadar, poate ca modelul de fata este si ceva mai avantajos, nu doar din punctul de vedere al pretului, ci din cel al utilizarii sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Samsung 60J6282: Televizor Full HD de ultima generatie"

samsung 60j6282_2.jpg
samsung 60j6282_3.jpg
samsung 60j6282_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro