Tehno News RO

Televizor LED Samsung 60JU6400: Smart TV cu rezolutie 4K Ultra HD si ecran imens


Smart TV-urile sunt televizoare ce se pot conecta la reteaua de internet si sunt capabile sa ruleze tot felul de aplicatii si programe, care mai de care mai interesante si spectaculoase. Datorita acestei noi tehnologii, putem spune ca televizoarele au intrat intr-o noua era, caci acum un televizor nu mai este folosit doar pentru a privi la el emisiuni, filme si programe ale posturilor publice si private. Faptul ca va puteti conecta la Internet de pe televizor cred ca este cel mai important beneficiu pe care il aduc Smart TV-urile.

Televizor LED Smart Samsung 60JU6400

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung 60ju6400.jpg

Deci, v-ati hotarat ca este momentul sa va cumparati un Smart TV. Daca va doriti unul foarte atragator, cu diagonala imensa si produs de unul din cele mai renumite branduri din domeniu, cred ca Samsung 60JU6400 s-ar incadra cu brio in aceste cerinte.

Televizor LED Smart Samsung 60JU6400

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


De la prima vedere putem observa ca acest model arata chiar foarte bine. Este complet negru, are rama extrem de subtire si un picior ergonomic, cu extensii laterale, lucru ce asigura o buna stabilitate pentru intreg ecranul.

Spuneam ca Smart TV-ul Samsung 60JU6400 are ecranul foarte mare. Este vorba mai exact despre o diagonala impresionanta de 152 cm, in conditiile in care rezolutia este Ultra HD/4K, 3840 x 2160 pixeli. Imaginea prezinta numeroase caracteristici superioare ce asigura culori, contrast si tonuri superbe. Va uitati la un film, urmariti o emisiune TV, vizionati un meci sau va jucati. Indiferent de continutul rulat, veti trai o experienta cu adevarat grozava.

Toate caracteristicile tin cu noi
Pe partea audio, are la baza un sistem 2CH (Down Firing + Base Reflex) cu iesire de 20 W. Puteti sa va bucurati de sistemul audio existent sau puteti sa va cumparati separat un sistem de boxe si mai performant si calitativ. Acesta se poate monta usor in porturile speciale pe care le gasiti pe televizor.

Daca tot vorbim despre porturi, atunci este util sa notam si conectorii pe care ii are acest smart TV de la Samsung. Vorbim despre un numar mare de porturi HDMI (4) si despre 3 intrari USB 2.0. In afara de acestea, mai exista o intrare component si una audio digitala. Nu lipsesc conexiunile Slot Ci+ si RF In.

Fiind un Smart TV, urmeaza sa-l conectati la internet si poate ca acest lucru este cel care va tenteaza in mod deosebit. In ceea ce priveste conexiunea, aceasta se poate face prin wireless, daca nu vreti sa tineti fire prin casa, sau in mod standard, adica prin reteaua integrata RJ-45.

Samsung 60JU6400 are si tuner digital incorporat DVB-T, DVB-C. In aceste conditii, receptionarea canalelor TV se va face extrem de rapid si simplu, fara sa fie necesar sa cumparati separat un decodor sau alt aparat extern similar.

Stiu ca exista multe persoane care cauta in mod deosebit un Smart TV produs de catre Samsung si inteleg aceasta afinitate. Samsung este un producator ce s-a remarcat intotdeauna prin calitatea, designul si inovatia pe care le incorporeaza in produsele pe care le ofera spre vanzare. Smart TV-ul acesta reprezinta clar o alegere premium si, cu siguranta, veti fi impresionat de calitatea si sunetul sau.

Garantia este de 2 ani, livrarea gratuita iar la achizitionare veti primi cadou o tastatura wireless marca Samsung, cu care veti putea naviga usor pe internet.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Televizor LED Samsung 60JU6400: Smart TV cu rezolutie 4K Ultra HD si ecran imens"




Galerie foto: "Televizor LED Samsung 60JU6400: Smart TV cu rezolutie 4K Ultra HD si ecran imens"

samsung 60ju6400_2.jpg
samsung 60ju6400_4.jpg
samsung 60ju6400_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro