Tehno News RO

Televizor LED Samsung 65KS7002: perfect si pentru continut HDR


Secolul vitezei inseamna folosirea mare parte din zi a gadgeturilor performante si a electrocasnicelor dotate cu functii superioare, capabile sa usureze tot mai mult munca utilizatorului sau sa asigure relaxare si placere. Unul dintre electrocasnicele dotate cu functii dintre cele mai noi si apreciate este si televizorul SUHD Smart Samsung 65KS7002, care dispune de cea mai noua tehnologie, Quantum Dot.

Televizor Led Samsung 65KS7002

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


samsung 65ks7002.jpg

Acesta ofera o experienta multimedia buna, asigurand totodata o luminozitate ridicata, de pana la 1000 de niti, precum si culori vii, stralucitoare si vibrante. Mai mult decat atat, el vine si cu un contrast intens atat pentru nuantele de negru, cat si pentru celelalte culori.

Televizor Led Samsung 65KS7002

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Design atractiv
Principalul aspect de care se tine cont in cazul televizorului, in momentul alegerii de pe rafturile unui magazin, este fara indoiala designul exterior al acestuia, care, de cele mai multe ori, se vrea a fi simplu, placut si in acelasi timp elegant. Acest model se incadreaza perfect in categoria modelelor cu un design atragator, asta datorita culorii sale gri si poate fi montat in orice incapere intrucat are dimensiuni dintre cele mai potrivite: 1444 x 908 x 294 mm.

Rezolutia UHD imbunatateste calitatea imaginilor
Modelul Smart Samsung 65KS7002 dispune de o serie intreaga de beneficii, printre care se regasesc economisirea mare a energiei, precum si imaginile vii si colorate, care creeaza impresia ca sunt desprinse din realitate. In plus, un alt factor de baza al televizorului Smart Samsung 65KS7002 il reprezinta si procesorul sau, care este unul extrem de performant, fiind de tipul Quad Core. Acesta face ca televizoarele din gama Samsung sa dispuna de o viteza ridicata si sa fie capabile sa preia instantaneu orice comanda. Mai mult decat atat, procesorul este cel care va ajuta sa va bucurati de o experienta multimedia, precum si de un multitasking rapid.

Expertii spun ca, in cazul in care v-ati plictisit sa urmariti filmele sau emisiunile preferate pe ecranul mic al laptopului sau tabletei, solutia ideala este acest model care va permite sa transferati continutul existent de pe gadgeturile dumneavoastra. Acest lucru este posibil si datorita aplicatiei Smart View de la Samsung al carei rol este de a asigura o conectivitate rapida si simpla intre gadgeturi si televizorul de tipul smart. Totodata, un rol important il au si porturile USB care fac posibila conexiunea intre dispozitivele multimedia.

Alte caracteristici importante ale modelului Smart Samsung 65KS7002 sunt reteaua LAN wireless, prin intermediul careia televizorul inteligent din gama Samsung se poate conecta la internet, precum si diagonala ecranului de 163 cm, care asigura o vizualizare clara. Nu trebuie uitata nici rezolutia de tipul Ultra HD/4K, una dintre cele mai performante. Insa, nu trecem cu vederea nici contrastul dinamic, care este de tipul mega si nici aspcetul imaginii de 16:9, datorita caruia avem impresia ca am patruns in spatiul in care se desfasoara actiunea.

In concluzie, datorita rezolutiei ecranului de 3840 x 2160 pixeli, a tehnologiei Precision Black care intensifica luminile, astfel incat tot ceea ce vizionati sa fie mai realist si mai autentic, televizorul Smart Samsung 65KS7002 se dovedeste o alegere de succes.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Samsung 65KS7002: perfect si pentru continut HDR"

samsung 65ks7002_2.jpg
samsung 65ks7002_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro