Tehno News RO

Televizor LED Smart 3D Panasonic 50AS650E: pentru a avea 3D la tine acasa


Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi inovatii din domeniul televizoarelor, este destul de clar ca ai nevoie de un model care sa fie deopotriva Smart, dar si cel putin Full HD. Din fericire, astfel de televizoare au un pret mai scazut decat in urma cu cativa ani si sunt si mai usor de cumparat.

Televizor LED Smart 3D Panasonic 50AS650E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


televizor led smart 3d panasonic 50as650e.jpg

Totusi, acest lucru nu inseamna ca au ajuns ieftine, dar pentru niste produse premium, banii cheltuiti sunt cel putin la un nivel acceptabil (in conditiile in care televizoarele de ultima generatie, cele UHD, pot trece chiar si de 10000 de lei). Panasonic 50AS650E este un astfel de exemplu care, pe langa functiile deja amintite, mai are si alti asi pentru a impresiona cumparatorii.

Televizor LED Smart 3D Panasonic 50AS650E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Un Smart TV Full HD, dar si 3D
Panasonic 50AS650E are o diagonala destul de mare, de 127 cm, fiind in jumatatea superioara din acest punct de vedere. Si cu cat diagonala este mai mare, cu atat sansele de a obtine o imagine mai clara cresc si ele. Din acest punct de vedere, modelul sta bine, avand si o rezolutie pe masura, de 1920 x 1080 pixeli, un unghi de vizionare de 178 de grade si, asa cum am spus, receptare in full HD.

Pentru o claritate a imaginilor, modelul se bucura si de functiile High Contrast si Backlight Scanning, aceasta din urma crescand si cursivitatea celor ce se intampla pe ecran. Si in final, un foarte important avantaj este cel de a reda imagini in 3D. Este adevarat ca niciun televizor nu se compara din acest punct de vedere cu ceea ce se intampla la cinema, dar pana la urma este o functie binevenita si foarte interesanta pentru unii.

Un televizor modern din multe puncte de vedere
Fiind un smart TV, Panasonic 50AS650E se poate conecta la internet, atat prin cablu cat si prin wireless. Are foarte multe aplicatii instalate si astfel vei putea sa il utilizezi aproape in aceleasi instante ca pe un calculator. Iar pentru a te juca, poti sa conectezi televizorul la o consola si sa schimbi pe Game Mode pentru o calitate superioara.

Pe langa aceasta, televizorul ofera si posibilitatea de conectare prin wireless cu orice dispozitiv mobil din apropiere, acesta putand sa redea si el imaginile de pe TV. In plus, televizorul este ajutat de un procesor dual core sa isi faca treaba cu o viteza impresionanta.

Exista insa si un aspect destul de ciudat si, in anumite privinte, chiar nemultumitor. Panasonic 50AS650E nu are nicio intrare USB, in schimb are un slot de card SD. Asadar, pentru a vedea un film, trebuie sa conectezi un card. Nu este o mare schimbare, dar cum multa lume nu este obisnuita cu stick-urile, acest lucru poate sa fie deranjant la inceput.

Totusi, un mic minus nu poate sa schimbe un model care in general ofera un nivel foarte inalt de calitate. Panasonic 50AS650E face parte dintr-o clasa a televizoarelor premium, iar pretul este pe masura calitatii. Nu este un produs pe care toata lumea si-l va permite, dar este unul util si foarte modern.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro