Tehno News RO

Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E: Mai mare, mai nou, mai avantajos


Aceste trei elemente pot fi privite in mod diferit de fiecare persoana, dar nu inseamna pentru toata lumea acelasi lucru. Daca este insa sa asociem aceste caracteristici modelului de televizor LED Panasonic TX-50CS630E, cu siguranta se vor adeveri, dar trebuie totusi sa va convingeti personal de aceste lucruri. Daca veti alege sa il instalati in propria locuinta, cu siguranta nu va dura foarte mult pana cand veti ajunge la aceeasi concluzie, anume ca este un produs avantajos.

Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


panasonic tx-50cs630e.jpg

Pornind de la prima caracteristica, cea a dimensiunilor, pentru foarte multe persoane poate fi o problema, deoarece este vorba despre ingreunarea manevrarii si a intretinerii. Daca insa se vor pozitiona in fata ecranului cand televizorul se va afla in functiune, cu siguranta vor trece peste toate aceste dezavantaje si vor uita de partea neplacuta a stergerii de praf. Pentru instalare trebuie sa luati in calcul dimensiunile acestuia, fiind vorba despre unele de 1126 x 693 x 202 mm, daca utilizarea se va face cu standul sau si de 1126 x 652 x 47 mm, daca veti lua in calcul o montare cu ajutorul unui suport de perete.

Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Aceaste dimensiuni insa va aduc in casa un produs cu o anume eleganta datorata ramei si suportului, dar si unul modern, tinand cont de ecranul propriu-zis. Cu o diagonala de 126 cm, de fiecare data cand veti alege sa urmariti un film sau o intrecere sportiva, nu veti mai tine cont de alte dezavantaje, mai ales ca veti avea si o calitate foarte buna a imaginii, o calitate data de rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, specifica Full HD. In scopul de a beneficia de o experienta video reusita, aceasta rezolutie mai vine insotita de un High Contrast, de Active Backlight Control, dar si de posibilitatea realizarii unei conversii 2D la 3D. Pozitia pe care o veti putea avea in fata Panasonic TX-50CS630E este si ea una flexibila, oferita de unghiul de vizibilitate de 176 / 176 grade.

Mult mai avantajos
Partea de avantaje continua si in ceea ce priveste modalitatile de utilizare a televizorului Panasonic TX-50CS630E, deoarece nu se limiteaza la functia de simplu televizor, iar acest lucru se vede si din identificarea porturilor cu care este prevazut. Printre aceste porturi se afla o intrare video composite, o intrare Scart (RGB), doua porturi USB 2.0, dar si 3 porturi HDMI, acestea oferindu-va posibilitatea de a-l utiliza pentru a va destinde, atat prin sisteme pentru vizionarea de filme cat si prin diverse console, folosite pentru a va relaxa cu anumite jocuri alaturi de prieteni.

Tot un avantaj este si posibilitatea de a va conecta, prin intermediul televizorului Panasonic TX-50CS630E, la internet si la platformele sau site-urile pe care le folositi. Caracteristica sa Smart TV 3D este cea care va ofera aceasta posibilitate, ajutata si de tehnologie Wi-Fi integrata precum si de prezenta unui port RJ-45, in caz ca veti dori sa realizati o conexiune prin cablu de retea. Daca sunteti in situatia in care veti dori sa va relaxati, fie vizionand un film sau ascultand muzica, puteti conecata un suport extern de memorie la acesta, iar de restul se ocupa playerul multimedia integrat. Doar pretul ar putea sa va dezavantajeze putin, dar si acesta se poate justifica foarte usor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E: Mai mare, mai nou, mai avantajos"

panasonic tx-50cs630e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro