Tehno News RO

Televizor LED Smart 3D Samsung 40H7000: Modern poate fi si elegant


Este bine de stiut faptul ca, daca va doriti sa utilizati anumite produse electrocasnice, electronice sau IT moderne, nu trebuie sa faceti in mod obligatoriu rabat de la ceea ce inseamna aspect. Puteti la fel de usor si de simplu sa va bucurati de tot ceea ce poate fi nou sau relativ nou in materie de tehnologie, dar in acelasi timp sa oferiti locuintei sau incaperii si un aer elegant si placut. In acest spirit este realizat si televizorul Samsung 40H7000 si va puteti convinge foarte usor de acest lucru.

Televizor LED Smart 3D Samsung 40H7000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


samsung 40h7000.jpg

Primele caracteristici care vin sa sustina acest fapt sunt cele estetice, avand in prim plan forma carcasei, culoarea acesteia, dar si ceea ce inseamna suportul cu un aspect futurist, modern si elegant. Toate aceste caracteristici se vor regasi si in aerul pe care locuinta sau camera in care televizorul va fi montat il va avea, dar mai mult, acestea sunt caracteristici care vor completa partea moderna a functionarii si a tehnologiei din interior. Veti mai gasi, la partea legata de aspect si de design, alte elemente care vor fi de ajutor pentru a va forma o idee despre modul in care acest model Samsung 40H7000 ofera o experienta interesanta a utilizarii, nu doar o influenta asupra aspectului locuintei.

Televizor LED Smart 3D Samsung 40H7000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Dintre toate aceste elemente, cel mai semnificativ este dat de dimensiunile de 908.6 x 539.1 x 63.1 mm pentru montarea pe perete, dar si partea legata de ecranul pe care aceste dimensiuni il pot oferi. Acest ecran este unul cu o diagonala de 101 cm, ceea ce se poate dovedi foarte avantajos si foarte util, atat in cazul in care veti dori sa urmariti un film, dar si pentru vizionarea anumitor competitii sportive. Aceasta dimensiune este insotita si de o rezolutie destul de buna, de 1920 x 1080 pixeli, specifica formatului FullHD, de caracteristici superioare ale imaginii precum Clear Motion rate 600, Micro Dimming Pro si Film Mode.

Acum partea tehnologiei moderne
Avand in vedere ca vorbim despre un moment in care fiecare produs ar trebui sa aiba mai multe utilizari, modelul Samsung 40H7000 poate face si acest lucru. Modalitatile de utilizare nu sunt doar cele legate de urmarirea unor posturi TV, ci veti mai avea la dispozitie si unele porturi precum cele 3 USB 2.0, intrarea scart (RGB) dar si 4 conectori HDMI. Prezenta acestora va permite sa utilizati si o gama diversa de sisteme pentru vizionarea unor filme, sau console, pentru a va relaxa jucand unele jocuri cu prietenii.

O alta latura avantajoasa si moderna este prezenta tehnologiei Smart la acest model Samsung 40H7000, care impreuna cu posibilitatea conectarii la internet prin Wi-Fi sau cu ajutorul portului RJ-45, va ajuta sa navigati pe internet foarte usor. Cu toate acestea, veti mai obtine si posibilitatea redarii unui film, a muzicii preferate, sau a unor fisiere foto direct de pe un suport de memorie externa, datorita playerului multimedia integrat. Acum, ce mai ramane de stabilit este daca si pretul acestui televizor este unul justificat, sau aduce o influenta negativa asupra posibilei sale achizitionari.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Televizor LED Smart 3D Samsung 40H7000: Modern poate fi si elegant"




Galerie foto: "Televizor LED Smart 3D Samsung 40H7000: Modern poate fi si elegant"

samsung 40h7000_2.jpg
samsung 40h7000_3.jpg
samsung 40h7000_4.jpg
samsung 40h7000_5.jpg
samsung 40h7000_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro