Tehno News RO

Televizor LED Smart 3D Samsung 55JU7000: Tot ce este mai bun si mai performant


Atunci cand sunteti in cautare de produse pentru a va mobila si utila locuinta sau poate pentru a o personaliza, cu siguranta unul dintre criteriile de selectie a acestor produse este si cel al tendintelor actuale si a tehnologiilor de pe piata. Din aceste considerente este de urmarit sa aveti tot ceea ce este mai bun si mai modern in aceasta materie si veti gasi cu siguranta unele produse care sa se incadreze perfect in aceste criterii. O exemplificare simpla se poate face cu ajutorul sau prin studierea mai atenta a televizorului Samsung 55JU7000.

Televizor LED Smart 3D Samsung 55JU7000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung 55ju7000.jpg

Prima caracteristica moderna este cea a formei pe care o are si care va influenta intr-un mod pozitiv si camera sau spatiul in care acesta va fi asezat, insa aceasta asezare se va face si functie de dimensiunea sa. Aceasta dimensiune este una care nu va va ridica foarte multe probleme deoarece este de doar 1242.6 x 718.3 x 67.4 mm, daca nu luam in calcul suportul cu care este prevazut. De la dimensiunea aceasta va pleca si dimensiunea ecranului, iar cei 138 cm pe care ii are diagonala cu siguranta va vor oferi experienta pe care o cautati si va vor aduce imagini captivante si care vor impresiona pe toti cei care il vor privi.

Televizor LED Smart 3D Samsung 55JU7000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Partea de calitate a imaginii si a continutului care ruleaza este ceea ce va uimi de la prima privire intrucat vorbim despre un televizor cu o rezolutie 4K Ultra HD. Aceasta, dar si tehnologia UHD Upscaling, cea UHD Dimming sau PQI 1300 vor oferi o procesare suplimentara pentru fiecare parte a unei imagini, afisand si cele mai mici detalii ale acestora. Acestea vor beneficia si de o iluminare foarte avantajoasa si de unele culori foarte aprinse si foarte puternice datorita unui procesor grafic dar si a tehnologiei Peak Illuminator sau Pur Color.

Toate acestea la indemana
Tot ce este mai bun pe piata in momentul de fata are legatura si cu posibilitatea de a va bucura de aceasta experienta video si in cadrul unor utilizari diverse. Aceste utilizari diverse sunt legate de prezenta unor porturi numeroase precum cele doua porturi USB 2.0, portul USB 3.0 cu o viteza de transfer mai mare cu pana la 10 ori, dar si cele 4 porturi HDMI. Completarea acestor caracteristici se face cu cea a tehnologiei 3D cu care acesta este prevazut, o tehnologie care, pe langa reliefarea imaginilor data de rezolutie, va aduce si aspectul 3D.

Ultima parte a celor mai bune produse si a celor mai bune tehnologii este finalizata cu cea a caracteristicii Smart care va permite sa va conectati la internet, sa accesati orice site doriti, dar si sa va planificati programul. Cu ajutorul acestui model puteti sa va verificati agenda in fiecare dimineata si sa stiti ce aveti de facut, dar si sa transferati unele fisiere de pe telefon pe televizor si invers. Pe langa aceste caracteristici, prezenta playerului multimedia integrat pare o mica joaca, insa, per ansamblu, si aceasta caracteristica nu face decat sa justifice pretul pe care televizorul Samsung 55JU7000 il are.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Televizor LED Smart 3D Samsung 55JU7000: Tot ce este mai bun si mai performant"




Galerie foto: "Televizor LED Smart 3D Samsung 55JU7000: Tot ce este mai bun si mai performant"

samsung 55ju7000_2.jpg
samsung 55ju7000_3.jpg
samsung 55ju7000_5.jpg
samsung 55ju7000_6.jpg
samsung 55ju7000_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro