Tehno News RO

Televizor LED Smart Finlux 49FUA7060: un televizor surprinzator de bun


4k si smart ar trebui sa fie doua caracteristici care sa convinga absolut orice cumparator ca a facut alegerea corecta in ceea ce priveste televizorul. Si totusi, multi dintre noi se uita foarte atent si la firma de la care provine modelul, facand astfel o eroare de judecata. Este adevarat ca brandurile mari propun si cele mai interesante aparitii, insa cele mici vin si ele cu un avantaj imbatabil. Pretul acestor modele este, de cele mai multe ori, imbatabil si calitatea nu este nici ea rea deloc.

Televizor LED Smart Finlux 49FUA7060

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


finlux 49fua7060_2.jpg

Un astfel de televizor este Finlux 49FUA7060, genul de televizor de la care nu te astepti la mare lucru cand auzi numele. Sincer, firma nu imi este cunoscuta. Asta nu inseamna ca este rea, ci doar ca este mai putin cunoscuta publicului larg. Dar daca esti curios sa descoperi lucruri noi si bune, cred ca un astfel de televizor te va putea surprinde prin absolut tot ceea ce ofera.

Televizor LED Smart Finlux 49FUA7060

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Imagine impecabila si multe aplicatii moderne
In ziua de astazi, cei mai mari iubitori de televizoare isi doresc un model 4K. Firmele mari il ofera, dar si preturile sunt unele pe masura. Insa nu trebuie sa mergi doar la Samsung si LG pentru asa ceva. Acest model ofera si el o rezolutie UHD de 3840 x 2160 pixeli si astfel poate sa fie inclus fara probleme in categoria televizoarelor de top. Poate ca apar si diferente, in special in ceea ce priveste posibilitatile de schimba calitatile imaginii (brandurile mari vin cu mai multe setari), dar in cea mai mare parte, calitatea imaginii este una deosebita. Nici sunetul Dolby Digital nu este de lasat la o parte, acesta fiind unul dintre punctele forte alte televizorului.

Acesta vine cu o diagonala de 124 cm, ceea ce nu este chiar atat de mult daca iti propui sa montezi televizorul intr-un living mai spatios. Insa cum orice model 4k este unul marisor tocmai pentru ca imaginea are nevoie de loc.

Sa nu uitam ca televizorul este si unul smart. Acesta se conecteaza la browser, la Netflix si la alte site-uri de video sharing. Asadar, ai la dispozitie multiple moduri de a te distra cu ajutorul sau, totul la un pret de-a dreptul excelent pentru ceea ce ofera. Are si intrari USB si HDMI, poti vedea filme de pe stick sau il poti folosi drept monitor. Nu este un televizor ideal pentru gaming, unde marii pasionati ar putea prefera un raspuns mai rapid, dar una peste alta se descurca bine si in aceasta postura.

Acestea fiind spuse, Finlux 49FUA7060 este o varianta buna pentru oricine isi doreste un televizor modern, dar nu are bugetul necesar sa isi cumpere ceva de la marile branduri. Daca te gandesti si tu sa aplici o astfel de strategie, nu pot decat sa iti spun ca nu vei fi dezamagit. Imaginea este buna, sunetul pe masura si caracteristicile smart iti vor face experienta mai interesanta. Asadar, modelul este recomandat, mai ales ca pretul este cu adevarat foarte competitiv.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Smart Finlux 49FUA7060: un televizor surprinzator de bun"

finlux 49fua7060.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro