Tehno News RO

Televizor LED Smart LG 43LJ594V: un urmator pas


Pentru a va aduce un aer nou si un aer proaspat in locuinta nu trebuie sa faceti foarte multe eforturi, dar nici nu trebuie sa cheltuiti foarte mult ,indiferent daca vreti sa fie vorba despre un aer modern sau unul elegant.

Un mod simplu prin care puteti face ca locuinta sau sufrageria voastra sa arate intr-un mod special este alegand sa schimbati unele dintre produsele electronice pe care le utilizati cu unele noi si mai performante. Intre aceste produse care pot fi mai vechi si care pot fi usor problematice se afla, sau se poate afla, si televizorul, iar un model caLG 43LJ594V va putea influenta intr-un mod pozitiv aspectul locuintei voastre.

Televizor LED Smart LG 43LJ594V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


lg 43lj594v.jpg

Nu trebuie sa va limitati insa cu partea de utilizare a unui astfel de model strict pentru o locuinta intrucat poate fi ales si utilizat la fel de bine si in cadrul unor birouri, sau de ce nu poate chiar intr-un local unde se ruleaza si se vizioneaza unele competitii sportive. Pentru si mai multe detalii despre utilizarea LG 43LJ594V trebuie sa vedem si ce caracteristici detine si ce elemente va stau la dispozitie pentru a va bucura de o experienta audio-video completa. Un prim element in acesta directie poate fi cel privind ecranul pe care il detine si mai exact faptul ca este un televizor cu o diagonala de 108 cm, ceea ce nu este deloc putin si nici de ignorat.

Ceea ce aduce aceasta diagonala in schimb este prezenta unei dimensiuni care va indica locul sau pozitia pentru instalare avand una de 977 x 187 x 615 mm pentru o utilizare cu standul sau. Daca vreti sau daca este nevoie pentru o instalare suspendata atunci poate de mare ajutor ar fi compatibilitatea acestui model cu sistemul de prindere VESA 200 x 200 dar si dimensiunea de 977 x 80.8 x 575 mm.

Televizor LED Smart LG 43LJ594V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Un pas inainte
Daca designul, finisajele si dimensiunea sunt cu siguranta elemente ce pozitioneaza acest model LG 43LJ594V in gama celor moderne, pentru partea de caracteristici functionale putem fi siguri de acest lucru.

Veti avea, daca plecam tot de la partea de ecran, nu doar diagonala foarte generoasa ci si rezolutia la fel de avantajoasa, fiind una Full Hd de 1920 x 1080 cu unele caracteristici speciale precum Color Master Engine, Resolution Upscaler si True Motion refresh 100. Pentru ca, pe langa o parte video, trebuie sa fie si una audio ca experienta sa fie completa sistemul cu care acest model, este prevazut este unul Stereo de 2x5W cu Virtual surround Plus, Clear Voice II sau DTS Decoder si Audio Codec.

Cum se intampla in majoritatea cazurilor sau pentru majoritatea produselor, nici LG 43LJ594V nu se limiteaza la utilizarea de televizor si atat, iar asta se vede prin prezenta unei caracteristici Smart. Aceasta, impreuna cu o conexiune de retea Wi-Fi, va poate ajuta sa navigati pe internet fara probleme avand unele functii precum web OS3.5, Web Browser, LG Content Store, iar daca vreti sa rulati un film sau alt continut de pe un suport de memorie externa va va ajuta playerul multimedia integrat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Smart LG 43LJ594V: un urmator pas"

lg 43lj594v_2.jpg
lg 43lj594v_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro