Tehno News RO

Televizor LED Smart Panasonic TX-40ESW404: o investitie de calitate


Tot mai multe modele de televizoare au inceput sa apara in magazine. Insa, o alegere buna nu este chiar sa usor de facut. De aceea, trebuie sa acordati importanta caracteristicilor referitoare la imagine, sunet si detinerea cat mai multor functii speciale. Un model ce respecta aceste tipuri de caracteristici este televizorul Panasonic.

Televizor Led Panasonic TX-40ESW404

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


panasonic tx-40esw404.jpg

Despre televizorul LED Smart Panasonic TX-40ESW404
Cantareste doar 8 kg, ceea ce inseamna ca este usor de transportat si de plasat in locurile unde doriti sa il asezati. Ca dimensiuni, este un model potrivit spatiilor mai mari, acestea (W x H x D) fiind de 983 x 154 x 649 mm. Cu stand, dimensiunile (W x H x D) sunt de 902 x 569 x 239 mm. In ceea ce priveste dimensiunile fara stand (W x H x D) sunt de 902 x 521 x 88 mm. Culoarea acestuia este negrul.

Televizor Led Panasonic TX-40ESW404

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Ce caracteristici tehnice are televizorul LED Smart Panasonic TX-40ESW404?
Tipul acestui televizor este LED Full HD. Tehnologiile sale sunt Netflix si Aplicatii. Este un televizor Smart TV de tip LED. Gama din care face parte este una noua, fiind 2017. Cat despre tipul sunetului, trebuie spus ca este stereo. Iesirea sunetului acestuia este 2 x 10W RMS. Acest model dispune de un sunet ale carui caracteristici superioare sunt: Compact Surround Sound, modurile sunetului fiind: Standard/Music/Ambience/User.

De asemenea, mai trebuie spus ca display-ul acestui model este de tip plat. De altfel, include o rezolutie buna, aceasta fiind de tip Full HD. Vine cu un contrast dinamic de tipul High Contrast si cu un aspect al imaginii 16:9. Calitatea imaginii acestui televizor este data si de rezolutia ecranului in pixeli, aceasta fiind de 1920 x 1080. Pe langa aceasta rezolutie, imaginea are cateva caracteristici superioare: Bright Panel (Panou luminos), 400 Hz BMR, Adaptive Backlight Dimming, aceasta caracteristica va ajusta luminozitatea pentru ca imaginile sa fie mai clare.

Mod imagine: Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Custom, Micro Dimming. Tunerul digital este de tipul DVB-S / DVB-C / DVB-T2HD, (H.265) / TV> IP, Quattro Tunner. De mentionat este si intrarea pentru antena, fiind utila. La fel de utila este si functia referitoare la player-ul multimedia integrat. Acest televizor permite conexiunea la retea cu ajutorul WiFi-ului Integrat. Puteti a realiza si conexiuni de tipul: LAN, Slot CI+, Audio Return Channel (ARC). De asemenea, de mare utilitate vor fi: iesirea audio digitala (optica), o intrare video composite si o intrare pentru component.

Minijack-ul pentru casti este lateral. Despre conexiunea celor 2 porturi de tip HDMI, trebuie precizat ca sunt utile in vederea transferului de date. Compatibilitatea VESA de 200 x 200 inseamna ca acest televizor este montabil si pe perete.

Puterea consumata este de 62 W. Accesoriile televizorului LED Smart Panasonic TX-40ESW404 sunt un manual de utilizare, telecomanda si cablul de alimentare. Caracteristicile speciale ale acestui model: EPG, USB recording, Web recording, HbbTV, Web Browser, DLNA Certified, PAT, Screen Mirroring, Panasonic Media Center, Aplicatii Panasonic TV Remote, Aplicatii Internet Apps, Player media, Control HDAVI, Mod Hotel TV, IP TV, Procesor Dual Core X4.

Concluzii
Televizorul LED Smart Panasonic TX-40ESW404 isi merita banii, intrucat este un model smart ce dispune de o tehnologie moderna, ceea ce il face un televizor de calitate. Pe langa functiile pe care le are orice alt televizor smart, acesta are cateva caracteristici speciale demne de luat in calcul.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Panasonic TX-40ESW404: o investitie de calitate "

panasonic tx-40esw404_2.jpg
panasonic tx-40esw404_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro