Tehno News RO

Televizor LED Smart Panasonic TX-49ES500E: totul diferit


Cand au aparut televizoarele cam totul se limita la privirea unor emisiuni sau canale de televiziune transmise prin intermediul unor relee si a unor antene, dar cu siguranta acest lucru nu se mai aplica in ziua de astazi. Ceea ce s-a vazut a fost diversitatea surselor de semnal urmand ca apoi sa se aleaga si o diversitate a modurilor de utilizare intrucat este vorba despre legarea unui televizor cu unele sisteme video.

Tot de o evolutie se poate vorbi si daca analizam modurile de utilizare a unor televizoare in ziua de astazi, iar daca este vorba si despre alegerea unui televizor care sa fie in aceasta gama este posibil sa fie vorba si despre un model Panasonic TX-49ES500E.

Televizor LED Smart Panasonic TX-49ES500E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


panasonic tx-49es500e.jpg

Trebuie sa vedem in privinta acestui model si ce elemente pot constitui beneficii pentru utilizarea sa si pentru utilizatorii sai, iar designul pe care il are, finisajele reusite si aspectul modern pot fi primele dintre acestea. Tot ca si beneficiu poate fi considerat si gabaritul pe care il are Panasonic TX-49ES500E, iar prin gabarit se intelege atat dimensiunea propriu-zisa precum si partea de ecran pe care il ofera prin prisma acestui gabarit. Trebuie sa vedem si partea de utilizare si de cat spatiu este nevoie pentru instalarea, si veti avea pentru inceput o dimensiune de 1106 x 689 x 202 mm pentru instalarea cu standul sau standard. Pentru partea de utilizare cu un sistem de prindere de tip VESA 400 x 200 cu care este compatibil, dimensiunea, sau spatiu de care va avea nevoie, este unul de 1106 x 644 x 82 mm, iar greutatea va fi de 14.5kg.

Televizor LED Smart Panasonic TX-49ES500E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Mai bun
Plecand de la acest gabarit poate fi vorba, dupa cum spuneam, si de partea de ecran cu care este prevazut Panasonic TX-49ES500E, si poate fi vorba despre unul al carui diagonala este de 123 cm. Aceasta dimensiune este cu siguranta mai mare decat in cazul altor modele, dar in acelasi timp putem sa comparam acest aspect si cu modul in care vor fi vizibile unele imagini, fie ca veti avea parte de emisiune, de film sau poate un meci de fotbal. Tot ca si plus fata de alte televizoare poate fi rezolutia Full HD pe care o are dar si caracteristici precum contrastul High Contrast, atenuarea adaptiva a iluminarii de fundal sau selectarea modului imaginii. Tot de plus si de mai multe beneficii poate fi vorba si pe partea de utilizare a unor sisteme video sau audio sau poate a unor console de gaming care vor utiliza porturile USB, HDMI, sau poate iesirea audio digitala.

Tot de aceste porturi mai putem sa legam si utilizare a unui player multimedia integrat care ofera posibilitatea rularii unor fisiere audio sau video de pe un suport extern de memorie sau poate direct de pe o camera video. Cum totul se desfasoara in gama de produse inteligente, nici Panasonic TX-49ES500E nu face exceptie in acest sens intrucat, pe langa porturi mai dispune si de o conexiune Wi-Fi integrat sau LAN, si care cu ajutorul functiei Smart ofera posibilitatea navigarii pe internet.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Panasonic TX-49ES500E: totul diferit"

panasonic tx-49es500e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro