Tehno News RO

Televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E: ca o fereastra


Utilizarea unui televizor poate fi o simpla urmarire a unor emisiuni de divertisment sau a unor competitii sportive sau filme care ruleaza pe canalele de televiziune, sau poate fi vorba despre posibilitatea de a avea sau de a va bucura de o experienta cu totul speciala. Pentru cazul in care vreti sa va bucurati de o astfel de experienta, si mai mult vreti ca totul sa fie la cel mai inalt nivel, va poate ajuta Panasonic TX-50EX703E.

Nu trebuie ca alegerea unui nou televizor sa fie fortata de defectarea celui vechi, dar daca este vorba despre alegerea acestui model putem discuta si despre nevoia de a tine pasul cu ceea ce este modern si ceea ce este avantajos.

Televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 iulie 2019


panasonic tx-50ex703e.jpg

Cum cel mai important lucru este de regula aspectul, Panasonic TX-50EX703E va ofera un design cu totul special, si mai mult decat atat veti avea un design care il pozitioneaza de unul singur in categoria de produse moderne si elegante. Pentru astfel de situatii aveti posibilitatea de a va ajuta sau de a va bucura de unele finisaje foarte reusite, de a va bucura de un suport in acelasi timp elegant si futurist dar si de a va bucura de un ecran mai mult decat generos. Cu un ecran cu o diagonala de 125 cm cu siguranta va puteti face unele scenarii cu locul unde acesta poate fi pozitionat sau de modul in care il veti putea utiliza pentru confortul vostru si pentru confortul celor din jur.

Televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 iulie 2019


O fereastra sau un portal
De la un element important cum este diagonala putem pleca si spre modul de utilizare si de instalre, iar asta pentru ca veti avea o dimensiune de 1115 x 702 x 315 pentru utilizarea cu standul sau. Daca va ganditi al o pozitionare suspendata aveti pe langa compatibilitatea cu sistemul de prindere VESA 400 x 200 si o dimensiune de pana la 1115 x 647 x 40 mm, dar mai trebuie sa tineti cont si de greutatea de 16kg.

Odata ce am stabilit dimensiune putem sa ne legam tot de ceea ce ofera acesta pentru toti utilizatorii Panasonic TX-50EX703E, si este vorba despre o rezolutie UHD 4K de 3840 x 2160. Aceasta rezolutie vine impreuna si cu numeroase caracteristici superioare dar si cu un sunet pe masura care se datoreaza unui sistem Stereo de 20 W si cu caracteristica VR-Audio True Surround.

Cum un astfel de model Panasonic TX-50EX703E nu se limiteaza la gama de televizor si la gama de canale de televiziune mai avem de vazut si ceea ce mai puteti face cu acest model, si ne legam de porturile de care dispune.

Avand la dispozitie pana la 3 porturi USB, 3 porturi HDMI, o iesire audio digitala sau o iesire audio RCA, cu siguranta poate fi vorba si despre utilizarea unor device-uri pentru vizionarea de filme sau a unor console de gaming.

Daca vreti sa rulati unele continuturi video de pe suporturi externe de memorie aveti la dispozitie si playerul multimedia integrat, dar veti mai avea si o conexiune de tip Wi-Fi sau LAN daca vreti sa profitati de caracteristica Smart si de accesul la internet.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 iulie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E: ca o fereastra"

panasonic tx-50ex703e_2.jpg
panasonic tx-50ex703e_4.jpg
panasonic tx-50ex703e_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro