Tehno News RO

Televizor LED Smart Panasonic TX-55C320E: Treceti mai departe si in materie de tehnologie


Pentru unele persoane, poate fi destul de greu sa se desparta de anumite produse sau de anumite lucruri de prin casa, care au o oarecare valoare sentimentala si care le-au fost alaturi in multe situatii. Totusi, cred ca acest aspect nu trebuie sa fie prezent si in cazul in care televizorul vostru este unul cu tub catodic si care poate a trecut de mult varsta buletinului sau cea a majoratului, si care mai are si lacune de functionare. Un bun inlocuitor al acestui model poate fi televizorul Panasonic TX-55C320E care, cu siguranta, va avea grija sa va insoteasca la fel de mult ca predecesorul sau.

Televizor LED Smart Panasonic TX-55C320E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


panasonic tx-55c320e.jpg

Apelarea la un astfel de model de televizor Panasonic TX-55C320E nu are legatura doar cu cea a inlocuirii unui model mai vechi, ci, la fel de simplu poate fi un televizor care sa utileze noua locuinta sau noul birou. Primul motiv pentru care acesta ar trebui sa fie prezent si merita sa fie prezent in viata voastra de zi cu zi, fie cea de acasa, fie cea de la birou, are legatura cu designul sau modern si in acelasi timp elegant. Elementul central al acestor caracteristici este dimensiunea pe care o are, o dimensiune de 1240 x 789 x 344 mm iar aceasta impreuna cu standul cu care este prevazut.

Televizor LED Smart Panasonic TX-55C320E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


De la partea de dimensiune vom porni si in ceea ce reprezinta unul dintre motivele functionale pentru selectia sa, mai exact ecranul cu care Panasonic TX-55C320E este dotat, a carui diagonala nu are decat 139 cm, ceea ce nu este deloc putin. Acest ecran LED este prevazut cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli caracteristica formatului Full HD, care mai detine si unele caracteristici speciale, precum cea de reducere digitala a zgomotului, dar si un unghi de vizibilitate de 176 grade.

Nu doar un televizor
Atunci cand veti opta pentru un astfel de model de televizor Panasonic TX-55C320E, utilizarea nu se va limita doar la cea de televizor, cum ar fi fost cazul modelului anterior. Avand in vedere ca acest model dispune de un player multimedia integrat, veti putea sa va bucurati de vizionarea unui film, de a asculta muzica sau de a viziona unele fotografii direct de pe stick-ul de memorie. Tot in cadrul utilizarilor diverse mai intervin si porturile cu care este prevazut, mai exact doua porturi USB si cele 4 porturi HDMI.

Pentru a decide daca alegerea sa este cea mai buna optiune, veti putea foarte usor sa va orientati si catre posibilitatea de navigare pe internet. Aceasta posibilitate are legatura cu caracteristica de Smart TV cu care este prevazut. Aceasta caracteristica si tehnologia Wi-Fi, pentru a realiza o conexiune la internet, va ofera posibilitatea de a va informa inainte de a iesi din casa, indiferent daca vreti sa stiti prognoza meteo, ultimele stiri sau sa va verificati mailul. Un ultim aspect pe care trebuie sa il luati in calcul este cel al pretului, dar, cu toate aceste caracteristici si cu toata experienta vizuala oferita, cred ca veti trece foarte usor peste acest fapt.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Televizor LED Smart Panasonic TX-55C320E: Treceti mai departe si in materie de tehnologie"




Galerie foto: "Televizor LED Smart Panasonic TX-55C320E: Treceti mai departe si in materie de tehnologie"

panasonic tx-55c320e_2.jpg
panasonic tx-55c320e_3.jpg
panasonic tx-55c320e_4.jpg
panasonic tx-55c320e_5.jpg
panasonic tx-55c320e_6.jpg
panasonic tx-55c320e_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro