Tehno News RO

Televizor LED Smart Philips 55PUS6482/12: totul foarte simplu


Sunt multe electronice si electrocasnice pe care le veti putea cumpara pentru a va face viata mai usoara si mai placuta, dar in acelasi timp si pentru a putea fi in pas cu tehnologia si a fi mereu informati. Unul dintre elementele importante in acest sens poate fi, sau este, televizorul, dar sunt multe elemente la care trebuie sa fiti atenti cand veti alege un astfel de model intrucat nu se mai limiteaza doar la un simplu televizor si atat. Printre modelele pe care le puteti alege in acest sens si pe care le veti putea aduce in linistea locuintei voastre, dar si cu beneficii multiple, poate fi Philips 55PUS6482/12.

Televizor LED Smart Philips 55PUS6482/12

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


philips 55pus6482 12.jpg

Cu siguranta daca este sa priviti acest model veti putea sa va dati seama de faptul ca este unul modern, si mai mult decat atat va poate ajuta sa va dati seama de cat de usor veti putea profita de toate elementele sale si de toate caracteristicile. Daca vom avea de vazut partea de aspect si doar atat, finisajele deosebite pe care le are dar si culoarea argintie a acestuia sunt elemente care vor face ca si sufrageria voastra sa detina caracteristici elegante si moderne. Trebuie sa ne legam insa si de modul de utilizare sau de instalare a Philips 55PUS6482/12, iar pentru asta veti avea doua situatii posibile intrucat veti putea opta pentru o utilizare cu standul sau standard, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre o utilizare cu un sistem de prindere VESA 300 x 200.

Televizor LED Smart Philips 55PUS6482/12

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si la indemana
Daca pana acum erati obisnuit cu partea de televizor ca fiind un model folosit pentru a urmari o emisiune informativa, un documentar, o emisiune de divertisment sau poate un meci de fotbal, insa toate furnizate de un program TV, in cazul Philips 55PUS6482/12 lucrurile se schimba. Cu siguranta veti putea sa faceti aceleasi lucruri cu acest model, insa poate fi vorba si despre folosirea unor sisteme video, audio sau poate a unor console de gaming pentru a va relaxa privind la acesta. Partea de conexiuni posibile cu diverse console poate fi legata si de faptul ca veti avea disponibile doua porturi USB, 4 porturi HDMI dar si o iesire audio digitala dar si o conexiune de tip Wi-Fi.

Partea de conexiune Wi-Fi insa poate fi legata si de utilizarea altor caracteristici ale acestui model Philips 55PUS6482/12, si mai exact de faptul ca este un model Smart ce permite navigarea pe internet. Tot de partea Smart a acestui model mai putem sa legam si faptul ca este un model Android, iar asta face ca utilizarea sa fie la fel de usoara precum cea a unui telefon smart sau tablete. Lista de elemente benefice si avantajoase pentru voi poate continua cu playerul multimedia integrat ce ofera posibilitatea rularii unor fisiere video sau audio de pe un suport extern de memorie. Indiferent de utilizare insa beneficiul suprem poate fi cel al calitatii imaginilor intrucat veti avea o diagonala de 139 cm, dar mai mult decat atat veti avea o rezolutie Ultra HD/ 4K de 3840 x 2160.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Philips 55PUS6482/12: totul foarte simplu"

philips 55pus6482 12_3.jpg
philips 55pus6482 12_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro