Tehno News RO

Televizor LED Smart Samsung 32J5500: Relaxare oriunde si oricand


Exista multe situatii in care ajungeti acasa dupa o zi grea de munca si nu vreti decat sa va bucurati de vizionarea unui film, a unei emisiuni de divertisment, informative sau a unui meci de fotbal sau alte intreceri sportive. Acest lucru insa se poate face in conditii foarte bune daca aveti la dispozitie un model de televizor Samsung 32J5500 care sa va ajute si care sa va ofere o experienta video cu totul deosebita. Cum specificatii si caracteristici deosebite sunt prezente la oricare pas cand vine vorba de acest model nu trebuie sa faceti foarte multe sacrificii pentru a le avea la dispozitie si pentru a le avea in propria locuinta.

Televizor LED Smart Samsung 32J5500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


samsung 32j5500.jpg

Pentru o relaxare in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa fiti atenti si la ceea ce poate oferi acest model de televizor pentru a avea un design placut al intregii incaperi in care va fi pozitionat. Acest lucru este oferit de catre designul elegant pe care acest model il are, un design dat de forma sa, de ramele foarte subtiri si de nuanta usor argintie a acestora. Trecand la partea de efect relaxant acest model ofera o experienta video deosebita datorita ecranului LED si a diagonalei de 80 cm dar mai mult decat atat datorita calitatii imaginilor afisate.

Televizor LED Smart Samsung 32J5500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Partea de imagini este una conditionata de rezolutia de 1920 x 1080 pixeli specifica formatului Full HD si care va aduce imagini foarte clare si foarte vii. Pentru acest lucru, pe langa rezolutie, mai intervin si unele caracteristici speciale cum ar fi cea de Mega Contrast, Natural Mode Suport sau cea Wide Color Enhancer. Aceasta experienta video tine atat de situatia in care doriti sa priviti la un post TV cat si in cazul in care vreti sa folositi consola de gaming sau vreti sa priviti un film.

Mai multe dispozitive in unul singur
Dupa cum am specificat veti avea posibilitatea de a utiliza acest televizor Samsung 32J5500 atat ca un televizor propriu-zis cat si ca o interfata pentru diverse device-uri. Acestea pot fi conectate cu ajutorul porturilor cu care este prevazut, porturi precum cele 3 HDMI sau cele doua porturi USB. Daca vreti sa priviti doar un film, un serial preferat sau sa ascultati muzica, atunci, ceea ce puteti face este sa utilizati caracteristica speciala de player multimedia integrat si un stick sau suport extern de memorie.

Cum informatia trebuie sa fie mereu prezenta in jurul vostru, cu ajutorul acestui televizor puteti obtine toate informatiile de care aveti nevoie fie dupa munca fie inainte de munca intrucat este prevazut cu o functia Smart. Aceasta caracteristica va ofera posibilitatea de a va conecta la internet oricand doriti atat in situatia in care aveti internet prin fir cat si a celui prin Wi-Fi. Tot un mod de informare si o caracteristica avantajoasa pentru voi este cea de a putea rula pe ecranul televizorului si continutul pe care il aveti pe telefon sau pe tableta intrucat este disponibila functia Mirroring. Exista insa functii si pentru situatiile in care vizionati un meci de fotbal precum este cea Sports Mode sau cea Soccer Mode sau functii doar pentru filme cum este cazul celei Film Mode.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Televizor LED Smart Samsung 32J5500: Relaxare oriunde si oricand"




Galerie foto: "Televizor LED Smart Samsung 32J5500: Relaxare oriunde si oricand"

samsung 32j5500_2.jpg
samsung 32j5500_3.jpg
samsung 32j5500_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro