Tehno News RO

Televizor LED Smart Samsung UE50MU6179: ofera imagini si sunete de inalta calitate


Daca vreti sa achizitionati un televizor smart, trebuie sa aveti in vedere cateva criterii dupa care sa va ghidati in vederea alegerii unui model bun, precum: tehnologia 4K, HDR, rezolutie mare, conexiunea la internet, dar si caracteristici superioare ale sunetului si imaginii. De acestea dispune si televizorul LED Smart Samsung UE50MU6179.

Televizor Led Smart Samsung UE50MU6179

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung ue50mu6179.jpg

Este un televizor potrivit ca marime, avand dimensiunile (W x H x D) de 1396 x 760 x 170 cm. De asemenea, greutatea pe care o are acesta este de 17.6 kg. O alta caracteristica este referitoare la culoarea sa, aceasta fiind negrul. Fara stand, dimensiunile (W x H x D) acestuia sunt de 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm.

Televizorul LED Smart Samsung UE50MU6179 - detalii referitoare la partea tehnica
Acest model este de tip Ultra HD. In ceea ce priveste tehnologia acestuia, trebuie spus ca este 4K. Veti privi imagini cat mai realiste, intrucat acest model dispune de tehnologia HDR care ii confera unei imagini o luminozitate buna si pune accentul pe fiecare detaliu, chiar si in umbra. De asemenea, tipul TV al acestuia este Smart TV. Gama sa este cu totul noua, aceasta fiind anul 2017. Sunetul produs de acest televizor este si el de calitate, avand in vedere caracteristicile superioare pe care le are: DTS Codec, Multiroom Link, Bluetooth Audio, Dolby Digital Plus. De asemenea, iesirea sunetului (RMS) acestui model este de 2 x 10W. In plus, sistemul audio este de tip Stereo.

Televizor Led Smart Samsung UE50MU6179

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Referitor la diagonala televizorului LED Smart Samsung UE50MU6179 trebuie precizat ca este destul de mare, aceasta fiind 125 cm. Mai mult, display-ul sau este de tip plat. Rezolutia ecranului acestui televizor LED Smart Samsung UE50MU6179 este de tip Ultra HD / 4K. Despre contrastul dinamic al acestui model trebuie spus ca este de tip Mega Contrast, care va oferi calitate imaginii. De asemenea, aspectul imaginii acestui televizor este 16:9. Acest model asigura o rezolutie in pixeli de 3840 x 2160. Veti fi surprinsi sa vedeti imaginile ale carui caracteristici sunt demne de luat in considerare. Acestea sunt: HDR, PQI 1300, Micro Dimming: UHD Dimming, PurColor, Contrast Enhancer, Auto MOTION Plus, Natural Mode Support, Picture Engine: UHD Up-Scaling.

Acest model include un tuner digital de tipul DVB-T2/C/S2. Din componenta acestui model este nelipsita intrarea pentru antena. Trebuie precizat faptul ca acest model are integrat un player multimedia integrat, acesta fiind util.

De asemenea, acest televizor poate realiza o conexiune la retea prin intermediul Wi-Fi-ului Integrat de care dispune. Mai mult, are si alte tipuri de conexiuni, precum: LAN, 1 x RF in si un Slot CI+. Despre acest televizor mai trebuie spus ca are si o iesire audio optica (digitala). Nu ii lipsesc nici cele 2 intrari de tip USB, speciale pentru a realiza diferite conexiuni. Mai are si o intrare pentru component, dar si una video composite. Numarul porturilor HDMI este de 3.

Compatibilitatea VESA este de 400 x 400, astfel ca, veti putea monta fara probleme acest monitor si pe un perete. De asemenea, este un televizor a carui putere consumata este de 93 W. Accesoriile sunt specifice unui televizor, acestea fiind manualul de utilizare, telecomanda, dar si cablul de alimentare. Are multiple caracteristici speciale, datorita carora acest televizor este unul de calitate.

Acestea sunt: Anynt+ (HDMI-CEC), Auto Power Off, USB HID Support, Web Browser, WiFi Direct, Auto Channel Search, Caption (Subtitle), Teletext (TTX), ConnectShareTM (HDD), TV to Mobile – Mirroring, HDMI Quick Swich, Ultra Clean View, MBR Support, BT HID Support, Easy Setup, Bluetooth Low Energy, Smart View, 360 Video Player, Quad-Core, One app Support, Mobil to TV – Mirroring, DLNA.

Sistemul sau de operare este Tizen.

Televizorul LED Smart Samsung UE50MU6179 este un model de care va veti bucura sa il aveti in locuinta dumneavoastra intrucat dispune de numeroase functii moderne importante pentru o experienta vizuala unica. Tocmai de aceea are si un pret usor ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Smart Samsung UE50MU6179: ofera imagini si sunete de inalta calitate"

samsung ue50mu6179_2.jpg
samsung ue50mu6179_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro