Tehno News RO

Televizor LED Smart Sharp LC-32HG5242E: experianta poate face diferenta


Pentru multi dintre noi alegerea unui nou produs electronic sau electrocasnic poate fi o provocare mai ales ca piata ofera o gama variata de modele si de producatori iar asta inseamna si posibilitatea de a da peste unele mai putin reusite. In cazul in care vreti sa aveti la dispozitie unele modele mai de incredere poate atunci ar fi cazul sa folositi ca si filtru de cautare vechimea pe care unii producatori o au in domeniunl electronicelor. Sharp LC-32HG5242E poate fi un model care sa treaca de acest filtru, insa va puteti convinge si singuri daca analizati putin ceea ce ofera acest model de televizor.

Televizor LED Smart Sharp LC-32HG5242E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


sharp lc-32hg5242e.jpg

Pentru inceput putem sa apreciem partea de mod de realizare si finisajele pe care le are dar si partea de calitate a materialelor utilizate in partea de realizare, fiind vorba despre un aspect placut si usor elegant.

Urmatoarea caracteristica, ce poate fi vazuta ca si un plus prin comparatie cu alte modele, tine de pozitionarea si de instalarea sa, si veti avea o varianat cu standul sau standard, caz in care dimensiunea este una de 732.2 x 471.5 x 179 mm. Pentru cei care se gandesc la asezarea sa pe un perete trebuie sa stie faptul ca Sharp LC-32HG5242E este compatibil cu sistemul de prindere de tipul VESA 200x200, care va ofera si o dimensiune de 732.2 x 436.8 x 84mm. Ceea ce va ramane neschimbat, indiferent de utilizare insa, este partea de ecran pe care il are, si mai exact faptul ca veti avea o diagonala de 81cm, dar lucrurile nu stau asa simplu nici in privinta acestui element.

Televizor LED Smart Sharp LC-32HG5242E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


O diferenta in plus
Plusurile si beneficiile aduse de un model precum Sharp LC-32HG5242E pot continua si in ceea ce tine de utilizarea sa efectiva, si nu este vorba nu doar de cea de simplu televizor intrucat si utilizarile sunt diverse nu doar partea de instalare. Pentru astfel de situatii veti avea disponibile unele porturi, fiind vorba despre prezenta a 3 porturi HDMI, despre prezenta unei intrari Scart (RGB), a unui port USB dar si o iesire audio Digitala. Toate aceste elemente sunt legate atat de partea de folosire a unui sistem Home Cinema de exemplu, dar poate fi vorba si despre utilizarea playerului multimedia integrat ce ofera posibilitatea rularii unor fisiere de pe un suport de memorie.

Chiar daca facem apel la o traditie indelungata in producerea de electronice nu trebuie sa ignoram si latura de modernitate, iar pentru Sharp LC-32HG5242E asta se transpune in caracteristica Smart. Veti putea astfel sa va conectati la internet prin intermediul tehnologiei Wi-Fi integrate, prin intermediul unor conexiuni de tip LAN si sa accesati diverse platforme online din confortul fotoliului vostru.

Revenind la partea de afisare si de ecran cu care este prevazut acest model veti putea sa va folosti de o rezolutie HD de 1366x 768 dar si de unele caracteristici speciale cum ar fi contrastul dinamic de1000000:1, luminozitatea de 300 cd/mp, iar pentru partea audio standard de sistemul stereo de 2x8W.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Sharp LC-32HG5242E: experianta poate face diferenta"

sharp lc-32hg5242e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro