Tehno News RO

Televizor LED Smart Sony Bravia 65XE8505: toata lumea are de castigat


Cand este nevoie sa faceti o investitie sau un upgrade locuintei cu siguranta aveti de ales intre gama de electrocasnice sau gama de electronice, dar daca este sa luam in calcul posibilitatea de a multumii pe toata lumea este mai bine sa incepem cu electronicelor. Putem aseza fara probleme in aceasta categorie si televizoarele, cu atat mai mult cu cat unele modele moderne vin cu numeroase specificatii si caracteristici care il pot duce chiar si in gama celor IT. Oricare ar fi directia catre care v-ati indrepta, o privire la specificatiile modelului Sony Bravia 65XE8505 va poate convinge.

Televizor LED Smart Sony Bravia 65XE8505

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


sony bravia 65xe8505.jpg

Cum fiecare familie, sau mai bine spus fiecare membru al familiei, are propriile pasiuni sau propriile placeri in ceea ce tine de emisiunea preferata sau de continutul de urmarit preferat, un astfel de televizor Sony Bravia 65XE8505 le poate face pe plac fara probleme. Pentru a face insa asta haideti sa vedem locul unde acesta va fi pozitionat, mai ales ca dimensiunea lui este putin mai mare decat la alte modele similare, ceea ce il face putin mai greu de asezat. Este nevoie in acest caz despre un spatiu care sa tina cont de dimensiunea de 145.4 x 90.5 x 26.6 cm daca vreti sa il instalati cu suportul sau standard. Daca aveti nevoie sau daca doriti sa il puneti undeva suspendat atunci va fi nevoie de un spatiu de 145.4 x 84 x 4.4 cm dar si de a tine cont de compatibilitatea intre acest model si sistemul de prindere VESA 300x300.

Televizor LED Smart Sony Bravia 65XE8505

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Castigurile
Cum este un model destinat pentru toata familia trebuie ca toti cei care vor privi la acest model sa fie pe deplin multumiti, iar ceea ce poate fi primul mod de ai multumii este diagonala de 165 cm pe care Sony Bravia 65XE8505 o are. O asemenea diagonala va fi cu siguranta mai mult decat suficient, fie ca vreti sa urmariti un film, o emisiune de divertisment, un meci de fotbal sau o competitie sportiva, dar si pentru cei mici care vor sa vada un desen animat. Nu doar diagonala este impresionanta in acest caz dar si posibiliatea de a avea o rezolutie UHD/ 4K de 3840 x 2160 dar si numeroase caracteristici superioare ale imaginii.

Faptul ca aveti posibilitatea de a va bucura de o calitate apropiata de realitate este cu siguranta un motiv destul de important in alegerea unui model de televizor, dar daca nu este suficient poate ar fi nevoie si de a cunoaste prezenta unui caracteristici Smart. Aceasta caracteristica impreuna cu un sistem operare de tipul Android 6.0 Marshmallow va face din televizorul vostru Sony Bravia 65XE8505 un telefon foarte mare in ceea ce priveste utilizarea sa in navigarea pe internet si nu numai.

Veti avea pentru conexiunea la internet o tehnologie Wi-Fi dar mai mult decat atat puteti sa beneficiati si de prezenta unor porturi precum cele 3 USB, a patru porturi HDMI dar si de o tehnologie Bluetooth sau poate de playerul multimedia integrat pentru a viziona un continut de pe un suport extern de memorie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Smart Sony Bravia 65XE8505: toata lumea are de castigat"

sony bravia 65xe8505_2.jpg
sony bravia 65xe8505_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro