Tehno News RO

Televizor LED Smart Star-Light 40DM6600: gata cu istoria


O intrebare cu privire la modele de televizoare cu tub catodic va poate aduce in fata unor raspunsuri cum ca acestea ar face parte din categoria de produse istorice, mai ales daca intrebarea se adreseaza celor mai tineri. Daca inca mai aveti unul dintre aceste electronice prin locuinta voastra poate acum ar fi momentul sa treceti si voi la gama moderna si la gama destinata viitorului, iar aceasta trecere se poate face destul de usor. Puteti sa dati peste unele modele precum este si Star-Light 40DM6600, care va poate face sa priviti cu alti ochi modul in care tehnologia va poate ajuta si imbunatati viata.

Televizor LED Smart Star-Light 40DM6600

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


star-light 40dm6600.jpg

Este vorba in primul rand despre un televizor modern, si asta va poate ajuta si in obtinerea unui aer aparte pentru locuinta voastra, indiferent daca este vorba despre asezarea Star-Light 40DM6600 in sufragerie, dormitor sau camera copiilor.

La fel de simplu un astfel de model poate fi avantajos si pentru a fi instalat in cadrul unor localuri sau poate a unor locuri publice, dar ceea ce poate conta insa este partea de instalare efectiva. Aceasta etapa este data de doua caracteristici, iar prima este data de faptul ca poate fi utilizat cu standul cu care este prevazut sau poate fi utilizat fara acesta, functie de preferinta. Aceste preferinte insa va pot pune si in fata unei dimensiuni de 908 x 534 x 86mm pentru cazul utilizarii cu standul sau si o valoare a dimensiunii de 908 x 575 x 217 mm fara standul sau standard.

Televizor LED Smart Star-Light 40DM6600

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Gata de utilizare
Dimensiunea pe care un televizor o are poate fi cu siguranta importanta pentru partea de asezare, dar la fel de importanta este si datorita faptului ca ne poate aduce informatii despre ecranul cu care este prevazut. Pentru acest model Star-Light 40DM6600 insa veti avea la dispozitie un ecran cu o diagonala de 102 cm, ceea ce este destul de bine mai ales pentru cei care vor sa priveasca in conditii foarte bune un film sau poate un meci de fotbal. Nu doar dimensiunea este insa importanta, fie ca este vorba despre acest model sau despre alt televizor, si veti avea si caracteristici video precum rezolutia de 1920 x 1080 FullHD dar si o luminozitate de 200 cd/mp si un contrast nativ de 5000:1.

Cum gama de utilizari poate varia, intrucat nu este vorba despre un simplu televizor si atat, putem incepe cu partea in care Star-Light 40DM6600 va fi utilizat pe post de monitor, si asta ofera un timp de raspuns de 8ms. Ca si porturi pentru o gama variata de utilizari veti avea la dispozitie 3 porturi HDMI, o intrare PC (D-sub 15 pini), o intrare Scart dar si o intrare USB care va poate ajuta sa profitati si de playerul multimedia integrat pentru rularea unor fisiere de pe un suport extern de memorie. Dintre toate functiile si caracteristicile insa, ceea ce poate fi privit ca cel mai important element este caracteristica de Smart TV Android si posibilitatea conectarii la internet prin Wi-Fi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Star-Light 40DM6600: gata cu istoria"

star-light 40dm6600_3.jpg
star-light 40dm6600_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro