Tehno News RO

Televizor LED Smart Tesla 43S606SUS: o alegere inspirata


Oricine intra intr-un magazin de aparate electrocasnice, fie ca acesta este fizic sau online, este coplesit de diversitatea modelelor de televizoare, toate reusind sa-ti atraga atentia printr-un fel sau altul. Ca urmare, alegerea unui astfel de aparat nu este deloc usoara, tinand cont de acest lucru, facand luarea unei decizii finale foarte grea pentru oricine. Mai intai, trebuie sa afli ce vrei sa faca un astfel de aparat, pentru ca abia apoi sa poti sa iei o decizie care sa fie, cat de cat, informata.

Televizor Led Smart Tesla 43S606SUS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


tesla 43s606sus.jpg

De ce sa alegi modelul de televizor LED Smart Tesla 43S606SUS
Unul dintre motivele pentru care ai fi tentat sa alegi un model ca acest televizor LED Smart Tesla 43S606SUS il reprezinta faptul ca acesta are un design modern si placut de argint premium, fiind alcatuit dintr-un corp metalic, ce poate fi sustinut pe doua picioare. Dimensiunile sale sunt de 975 x 571 x 90 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 975 x 607 x 205 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa totala este de 9.5 kilograme. Modelul are un ecran de tip Ultra HD cu o rezolutie 4K de 3840 x 2160 de pixeli, panoul fiind de definitie inalta si dispunand de o tehnologie inteligenta de ultima ora. Imaginile prezentate, ca urmare, sunt excelente, din punct de vedere calitativ.

Cu acest aparat poti sa folosesti aplicatii ca Facebook sau YouTube, un browser web, care sunt preinstalate, prin sistemul de operare Smart, dar si diferite aplicatii suplimentare. Folosind Wi-Fi-ul, poti sa te conectezi foarte usor la un smartphone cu acest televizor LED Smart Tesla 43S606SUS, de exemplu.

Televizor Led Smart Tesla 43S606SUS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Modelul de televizor LED Smart Tesla 43S606SUS este de tip Direct LED Ultra HD si foloseste tehnologia DLED, fiind, de asemenea, un Smart TV din gama 2016. Sistemul sau audio are o iesire a sunetului de 2 x 8 W. Aparatul are si o serie de caracteristici superioare de sunet, ca Sound Mode: Movie, Music, Sports, Standard, User Adjustable Sound Controls, Surround Sound Virtual si Dolby Processing.

Diagonala ecranului este de 109 centimetri, tipul de display fiind plat. Constrastul dinamic este de 100.000:1, cu o luminozitate de 250 si un timp de raspuns de 8 milisecunde. Aspectul de imagine pentru acest televizor LED Smart Tesla 43S606SUS este Standard/Mild/Dynamic/User. Mai trebuie precizat si unghiul sau de vizibilitate, care este de 178 / 178 de grade, ceea ce inseamna ca poti sa privesti imaginea fara sa te afli neaparat in fata ecranului, intelegand-o la fel de bine daca te-ai fi aflat in fata ei.

Tunerul digital este de DVB-T/T2/C/S/S2, existand si o intrare pentru antena. Redarea video se face prin formatele AVI, FLV, MKV, MPEG1/2, MP4, H264 si H265. Acest televizor LED Smart Tesla 43S606SUS are si un player multimedia integrat.

Conexiunea la retea se face printr-un Wi-Fi integrat, avand o iesire audio digitala optica de tip Digital Audio Output SPDIF. Aparatul are si trei porturi HDMI, un minijack pentru casti, intrari Scart RGB, intrari component, dar si intrari USB de tip 2.0 si 3.0.

Daca aceste caracteristici iti par convenabile si atractive, alege modelul de televizor LED Smart Tesla 43S606SUS si te vei bucura de ele de acum inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro