Tehno News RO

Televizor LED Smart Wellington 24HDW282: modern se poate si accesibil


Pentru cei care au nevoie de a isi alege un nou televizor pentru locuinta lor exista posibilitatea de a da peste modele care sa ofere caracteristici foarte avantajoase si moderne, atat din punct de vedere al modului in care sunt realizate sau a modului in care functioneaza. Daca ceea ce aveti nevoie insa este o varianta suplimentara, atunci cu siguranta poate fi vorba si despre analiza unor modele precum este Wellington 24HDW282, iar prin analiza poate fi vorba despre studierea lui in magazinele online.

Televizor LED Smart Wellington 24HDW282

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


wellington 24hdw282.jpg

Ceea ce poate fi evident este faptul ca veti putea sa alegeti un astfel de model Wellington 24HDW282 pentru locuinta voastra, fie ca vreti sa il asezati in bucatarie sau poate in dormitor, si de ce nu in camera copiilor pentru cand vreti sa priviti linistiti in sufragerie. In acelasi timp insa poate fi vorba si despre alegerea unui astfel de model de televizor pentru utilarea biroului sau chiar a sufrageriei, iar asta mai ales daca are rolul de a inlocui un model din acelea vechi si usor mai voluminoase.

Prin comparatie cu alte modele mai putem sa sesizam si partea de nuanta alba pe care o are si care ii ofera un aer mai special, dar si partea de ecran cu o diagonala de 61cm, ceea ce poate fi destul de avantajos pentru a viziona orice continut.

Chiar daca analizam foarte mult acest model din perspectiva unui televizor, aspectul sau special poate fi prezent si intr-un birou ,dar nu pe acelasi post sau cu aceeasi functie ci pe post de monitor intrucat are si aceasta functie.

Televizor LED Smart Wellington 24HDW282

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Accesibil si vizibil
Pentru a completa gama de utilizari mai trebuie sa vedeti si conexiunile pe care le permite sau porturile disponibile, si veti avea disponibile doua porturi HDMI, o intrare PC (D-sub 15 pini) dar si un port USB. Aceste porturi va ofera si posibilitatea de a conecta la Wellington 24HDW282 unele sisteme de vizionare de filme sau poate unele console pentru jocuri, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre unele sisteme audio. Partea de sisteme audio poate fi data de nevoia de a obtine un efect cu totul special cand urmariti un film dar si daca pur si simplu nu sunteti multumiti de sistemul stereo de 2x2.5W insotit de caracteristici precum NICAM Stereo sau Egalizator.

Diferenta, daca ne referim la partea de utilizare, prin comparatie cu alte modele, atunci veti avea in fata voastra un televizor Wellington 24HDW282 cu o caracteristica Smart si posibilitatea de a fi legat la internet prin wi-fi-ul integrat sau conexiune de tip LAN.

Mai puteti insa sa va ajutati si de playerul multimedia integrat ce permite sa fie rulate diverse fisiere video sau audio direct de pe un suport de memorie externa sau poate direct de pe o camera video. In cam toate utilizarile insa veti avea partea de imagine care va rula pe ecranul acestui model, si asta pentru ca veti avea o rezolutie 1366 x 768 HD, un contrast dinamic de 3000:1 si o luminozitate de 220 cd/mp.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Wellington 24HDW282: modern se poate si accesibil"

wellington 24hdw282_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro