Tehno News RO

Televizor LED Smart Wellington 32FHD289: nimic nu mai este la fel


Dintre toate electronicele si electrocasnicele care ne inconjoara este destul de greu sa ne dam seama de tot ceea ce pot oferi acestea, si mai mult este destul de greu sa putem sa spunem de ce sunt in stare doar printr-o simpla analiza exterioara.

Acelasi lucru este legat atat de partea de electronice din domeniul IT cat si de celelalte produse, iar televizoarele nu fac exceptie nici in aceasta situatia intrucat de mult timp acestea nu mai sunt utilizate doar ca si un mijloc de a privi un program TV si atat.

Puteti astfel sa alegeti si voi un model din aceasta gama moderna si sa aduceti acest plus de confort si de modernitate in locuinta voastra, iar Wellington 32FHD289 este cu siguranta un exemplu destul de bun.

Televizor LED Smart Wellington 32FHD289

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 februarie 2019


wellington 32fhd289.jpg

Se poate observa la acest model in primul rand faptul ca este un televizor de tip LED care are un gabarit mult mai redus decat alte modele mai vechi, sau poate chiar si decat unele modele de actualitate. Forma si designul, precum si finisajele si materiale utilizate in partea de realizare a Wellington 32FHD289 sunt cu siguranta si ele importante si ofera o atentie si o amprenta de eleganta si modernitate pentru acesta.

Totusi sunt destul de multe elemente vizibile la exterior care se pot analiza, iar pentru partea din spate vom avea porturile pe care le pune la dispozitie si veti avea doua porturi HDMI, un port USB dar si o intrare PC (D-sub 15 pini).

Televizor LED Smart Wellington 32FHD289

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 februarie 2019


Si nu va fi
Alegand un astfel de model se poate observa ca veti obtine atat un televizor dar si o interfata, si putem sa incepem cu utilizarea pe post de monitor, caz in care Wellington 32FHD289 aduce un timp de raspuns de pana la 6.5ms.

Pentru celelalte porturi putem sa aducem in prim plan posibilitatea de utilizare a unor sisteme de vizionare a filmelor sau poate despre utilizarea unor console pentru gaming, iar daca punem si iesirea audio digitala puteti conecta si unele sisteme audio. Pentru cei care nu au insa astfel de sisteme dar vor sa priveasca la acest model un film exista o caracteristica speciala de Player Multimedia Integrat ce permite sa rulati fisiere de pe un suport extern de memorie. Cu siguranta poate fi vorba si despre alte destinatii ale unui astfel de model, iar cea mai moderna si avantajoasa este cea de Smart Tv si posibilitatea conectarii la internet fie prin Wi-Fi-ul integrat, cat si printr-o conexiune de tip LAN. Cu toate acestea, cu siguranta Wellington 32FHD289 poate fi categorisit ca un model modern, dar indiferent de utilizare vom avea de vazut partea de calitate a imaginilor afisate data de caracteristicile video. Oferta acestui model din acest punct de vedere este data de o rezolutie de 1920 x 1080 Full HD dar si de un contrast dinamic de 4000:1, o luminozitate de 300 cd/mp sau poate de caracteristica Dynamic contrast. Pentru cazul in care este vorba despre pozitia pe care o puteti ocupa in fata acestuia veti avea unghiul de vizibilitate, care este unul de 178/178 grade.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 februarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor LED Smart Wellington 32FHD289: nimic nu mai este la fel"

wellington 32fhd289_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro