Tehno News RO

Televizor LED Sony Bravia KD-43X8307C: Profesionalism si calitate


Chiar daca in unele locuinte sau in unele spatii inca mai exista modele de televizoare cu tub catodic, acestea cu siguranta pentru foarte multi sunt parte a istoriei si de mult nu au mai avut de a face cu asa ceva. Ceea ce se poate observa insa intr-o vizita in magazinul de electrocasnice sau accesarea unui magazin online este faptul ca poate si modelele pe care le utilizam in prezent vor ajunge istorie. Un exemplu cu care ne putem da seama de ceea ce se preconizeaza a fi la moda si care este tendinta in domeniul televizoarelor poate fi Sony Bravia KD-43X8307C, iar acesta este cu siguranta un produs de calitate.

Televizor Led Sony Bravia KD-43X8307C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 martie 2018


sony bravia kd-43x8307c.jpg

Putem sa ne dam seama de cat de valoros si avantajos sau profesional poate fi acest model chiar si de la o simpla analiza exterioara in care vedem designul sau modern si foarte bine realizat cu finisaje deosebite. Tot de design exterior poate fi vorba si in cazul in care discutam despre dimensiunea pe care o are si mai exact de faptul ca Sony Bravia KD-43X8307C este un televizor de 961 x 604 x 189 mm pentru cazul in care este utilizat cu standul sau. Puteti insa sa optati foarte usor si pentru instalarea pe un suport suspendat, dar in acest fel trebuie sa discutam despre o dimensiune de 961 x 568 x 60 mm si despre o greutate de 12.8 kg.

Televizor Led Sony Bravia KD-43X8307C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 martie 2018


Un varf al gamei
Chiar daca pentru foarte multe persoane un televizor modern inseamna un ecran cat mai mare, in cazul acestui model, dupa cum probabil v-ati dat seama si de la dimensiune, este vorba despre un display LED cu o diagonala de 108 cm. Nu spunem ca este mica aceasta diagonala, dar este cu siguranta una care sa va ofere o experienta video cu totul speciala si mai ales daca analizam si celelalte caracteristici video. Este vorba in primul rand despre caracteristica privind rezolutia pe care o are, iar faptul ca este vorba despre cea mai buna rezolutie de pe piata, una UHD 4K, este cu siguranta un element care arata cat de performant poate fi acest televizor Sony Bravia KD-43X8307C.

Pe langa aceasta rezolutie, insa, mai sunt prezente si alte caracteristici cum ar fi playerul multimedia integrat prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a urmari orice continut de pe un suport extern de memorie. Daca sunteti insa fanul unor sisteme Blu-ray sau Home Cinema sau, de ce nu, a unor console, atunci porturile USB 2.0 sau cele patru porturi HDMI vor fi foarte importante. Cum un lucru foarte cautat in zilele noastre este conexiunea la internet si posibilitatea accesarii unor site-uri sau platforme, si Sony Bravia KD-43X8307C permite acest lucru datorita caracteristicii Smart. Aceasta, impreuna cu tehnologia Wi-Fi integrata, va ofera posibilitatea conectarii fara probleme la internet, iar pentru o experienta audio-video completa veti avea si un sistem audio Stereo de 2x10W. Poate unii nu o sa considere eficient acest model Sony Bravia KD-43X8307C intrucat nu exista furnizor de astfel de semnal, dar tehnologia care il insoteste aduce semnalul cat mai aproape de acest nivel al calitatii 4K.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 23 martie 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Sony Bravia KD-43X8307C: Profesionalism si calitate"

sony bravia kd-43x8307c_2.jpg
sony bravia kd-43x8307c_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro