Tehno News RO

Televizor LED Star-Light 40DM4000: Un cadou binevenit


Cu siguranta privitul la televizor tine si de timpul liber pe care il aveti la dispozitie, fie dupa o zi de munca sau poate intr-una din zile in care stati acasa petru ca sunteti liber, pentru ca este sarbatoare sau, de ce nu, poate in concediu. Pentru a vedea insa de fiecare data continutul pe care il doriti la o calitate cu totul speciala, atunci cu siguranta televizorul trebuie sa fie unul modern si performant. Daca sunteti in cautarea unui astfel de model pentru sarbatori, atunci puteti alege si modelul Star-Light 40DM4000, dar la fel de avantajos poate fi in cazul in care sunteti in cautarea unui cadou de casa noua pentru cineva si sau pentru cineva drag de stiti ca ar avea nevoie de asa ceva.

Televizor Led Star-Light 40DM4000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


star-light 40dm4000.jpg

Faptul ca este un model modern este o caracteristica ce il poate face destul de dorit pentru a fi prezent in orice locuinta si asta atat din punct de vedere al designului exterior, cat si din punct de vedere al specificatiilor pe care le detine. Veti avea prin intermediul acestui televizor Star-Light 40DM4000 un model ultra-slim cu o dimensiune de 932 x 605 x 220 mm ce nu va mai putea sustine vreun bibelou, dar cu siguranta poate aduce un aer modern in intreaga sufragerie. Nu inseamna ca prezenta sa trebuie sa fie strict intr-o locuinta intrucat la fel de avantajos si de modern poate fi si in cazul in care este prezent intr-un local sau, de ce nu, chiar si intr-un birou sau o antecamera.

Televizor Led Star-Light 40DM4000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Un model cu atitudine
De la dimensiunea pe care o are acest model Star-Light 40DM4000 cu siguranta va puteti da seama ca este vorba despre un televizor cu un ecran destul de generos si astfel destul de dorit si de catre cei pasionati de sport. Avand un ecran cu o diagonala de 100 cm, cu siguranta o sa va placa calitatea la care se va vedea meciul echipei favorite si unde mai punem si faptul ca are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Daca la rezolutie vom adauga si caracteristicile speciale ale imaginii cum ar fi contrastul nativ de 3000:1 sau luminozitatea de 250 cd/mp, nu o sa va mai para asa rau ca nu ati mers pe stadion. Daca mai punem si unghiul de vizibilitate de 178/ 178 grade de care dispune Star-Light 40DM4000, veti avea si posibilitatea de a privi din orice pozitie filmul, emisiunea sau meciul dorit.

Pentru cei care vor sa impartaseasca cu prietenii unele poze din vacante, filmulete sau care vor sa priveasca un film de pe un stick de memorie, Star-Light 40DM4000 este o varianta optima datorita playerului multimedia integrat. Tot acest model poate fi o solutie optima si pentru cei pasionati de IT si care isi doresc un monitor foarte generos ca si marime intrucat are si o functie de monitor si un timp de raspuns de 6.5 ms. Daca este vorba insa de pasionatii de jocuri si care vor conecta unele console, acestia pot sa apeleze la portul USB 2.0 sau la cele trei porturi HDMI disponibile.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro