Tehno News RO

Televizor LED Star-Light 65DM5500: Uimiti de fiecare data


Relaxarea dupa o zi de munca poate presupune unele activitati in aer liber, dar la fel de usor poate fi vorba si despre posibilitatea de a privi un meci, de a privi un film sau poate o emisiune de divertisment. Daca este vorba insa despre un eveniment sportiv la care nu ati avut cum sa ajungeti si care este pe lista voastra de pasiuni, atunci cu siguranta este importanta vizionarea acestuia la televizor. Pentru a fi insa multumiti si satisfacuti pe deplin de acest lucru, nu cred ca poate fi vorba despre privitul la un televizor clasic cu tub sau care nu este unul LED, iar, daca este vorba despre un Star-Light 65DM5500, atunci cu siguranta veti fi placut uimiti.

Televizor Led Star-Light 65DM5500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


star-light 65dm5500.jpg

Alegerea unui asemenea model poate fi datorita necesitatii de a avea un televizor modern si de a inlocui un model mai vechi sau poate fi o alegere datorata modernizarii si utilarii unei noi locuinte. Ceea ce ofera insa in schimb Star-Light 65DM5500 este in primul rand un aer modern cu totul deosebit si care se va regasi in intregul spatiu in care va fi prezent, mai ales daca discutam si despre faptul ca poate fi prezent chiar si intr-un restaurant sau pub. Trebuie totusi sa fiti pregatiti cu un spatiu destul de generos in care sa fie instalat si pozitionat si nu din cauza latimii cum ar fi la modelele vechi, ci datorita ecranului. Puteti sa va faceti o idee cu ce ecran aveti de-a face la Star-Light 65DM5500 si din dimensiunea de 1625 x 998 x 225mm pe care o are, dar, pentru o valoare mai exacta, puteti avea un ecran cu o diagonala de 127 cm.

Televizor Led Star-Light 65DM5500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Uimirea completa
Pentru a fi complet uimiti, trebuie ca si imaginile care vor rula pe acest ecran sa fie de-a dreptul uimitoare, iar asta se va intampla cu siguranta intrucat este vorba despre un display cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Pentru partea de reliefare, de contur a imaginilor sau de asemanare cu realitatea, o sa intervina, pe langa rezolutie, si luminozitatea de 250 cd/mp, contrastul nativ de 5000:1, dar si caracteristici precum Picture enhancements. In cazul in care este vorba despre sursa semnalului video, Star-Light 65DM5500 vine si cu alte utilizari, nu doar cu cel de a fi un simplu televizor.

Gama utilizarilor poate incepe cu cea de televizor, dar continua cu cea de monitor daca cumva aveti nevoie de un astfel de monitor gigant, iar pentru asta aveti o intrare PC si un timp de raspuns de 6 ms. Daca, in schimb, vreti sa urmariti un film, puteti alege sa il rulati direct de pe un stick de memorie datorita unei caracteristici speciale cum ar fi cea de player multimedia integrat. La fel de usor insa putem discuta si despre cei care vor sa se relaxeze cu ajutorul unor console de gaming sau poate cu ajutorul unor sisteme video sau audio intrucat porturile disponibile permit asta. Veti avea astfel la dispozitie in partea din spate a acestui model Star-Light 65DM5500 un port USB 2.0, dar si trei porturi HDMI sau o intrare de tip Scart.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro