Tehno News RO

Televizor LED Toshiba 32W1764DG: o varianta ajutatoare


Prezenta unui televizor poate fi privita ca o normalitate sau poate fi vorba despre o necesitate, si asta fie ca este vorba despre utilarea unei locuinte sau poate despre partea de utilare a unui spatiu la locul de munca, si de ce nu a unei camere de hotel respectiv de pensiuni. Ceea ce difera insa este ce tip de model alegeti pentru fiecare dintre aceste situatii sau posibile utilizari, dar din fericire gama este una destul de variata si de generoasa, si asta poate face si alegerea putin mai dificila. Cazurile concrete spre care va puteti indrepta pot insa cuprinde si modele de televizoare precum Toshiba 32W1764DG, iar alegerea se poate datora mai ales caracteristicilor pe care le prezinta.

Televizor LED Toshiba 32W1764DG

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


toshiba 32w1764dg.jpg

Ceea ce face un astfel de model mai avantajos decat altele este garantia unui produs realizat pe baza unei experiente foarte vaste in acest domeniu iar asta poate cantari destul de mult pentru selectia sa. Tot ca si plusuri poate fi faptul ca este un model modern, un model usor elegant datorita nuantei albe pe care o are dar in acelasi timp si un model LED ce poate suplini si inlocui cu brio orice model din generatie mai veche. Pentru partea de asezare insa a modeluluiToshiba 32W1764DG trebuie sa ne raportam tot la aceleasi elemente ca si in cazul altora, si mai exact la gabaritul pe care il are. Puteti astfel sa va ajutati pentru pozitionare de dimensiunea de 90 x 735 x 437 mm fara standul cu care este prevazut, de greutatea de numai 5.5 kg, dar mai ales de faptul ca este compatibil cu un sistem de prindere de tipul VESA 200 x 100.

Televizor LED Toshiba 32W1764DG

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Si benefica
Indiferent de motivul care va duce la alegerea sa trebuie sa vedeti si ce beneficii va oferi in urma alegerii, iar primul beneficiu tine de calitatea imaginilor care vor fi afisate pe ecranul acestui model. Primul element semnificativ este diagonala ecranului, iar o diagonala de 81cm este destul de importanta comparativ cu alte modele mai vechi dar si cu alte modele din aceeasi generatie. Tot o astfel de dimensiune poate face acest model Toshiba 32W1764DG sa fie unul potrivit si pentru acele locuinte mai reduse ca si dimensiune, si in care un model foarte impunator si mare nu s-ar potrivi.

Pe langa diagonala, in partea de calitate a imaginii o sa mai intervina si rezolutia pe care o are acest model chiar daca este o rezolutie de tip HD de 1366 x 768, dar conteaza si partea audio nu doar cea video. Sistemul audio pe care il are Toshiba 32W1764DG este unul de tip Stereo de 2x 6W dar vine si cu unele caracteristici precum DTS, Egalizator, NICAM Stereo sau DTS HD + DTS TruSurround. Chiar daca aceasta este destinatia principala nu trebuie privit acest model ca simplu televizor si atat intrucat vine si cu un player multimedia integrat dar si cu unele porturi precum Scart, 3 porturi HDMI sau doua porturi USB. Cei care poate au nevoie de un nou monitor, acest model detine si o astfel de functie dar si o intrare de tip PC (D-sub 15 pini).

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Toshiba 32W1764DG: o varianta ajutatoare"

toshiba 32w1764dg_2.jpg
toshiba 32w1764dg_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro