Tehno News RO

Televizor LED Venga 32DTV3: un pas inainte spre tehnologie


Ca in orice domeniu, si in cazul televizoarelor tehnologia evolueaza de la o zi la alta si aduce noi si noi produse care sa iti ofere o experienta cat mai apropiata de realitate. Daca pana acum nu ai trecut la noua tehnologie despre care vorbim, inseamna ca este momentul sa faci un prim pas. Trecerea o poti face foarte simplu cu ajutorul televizorului LED Venga 32 DTV3, un produs care sa raspunda nevoilor tale.

Televizor LED Venga 32DTV3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


televizor led venga 32dtv3.jpg

Cu o diagonala de aproximativ 80 de centrimetri, acesta se incadreaza perfect in sufrageria ta si poate lua cu usurinta locul vechiului televizor. Aspectul clasic pe care il are nu vine in contrast puternic cu designul camerei si il face sa se plieze perfect oricare ar fi acesta, iar prezenta suportului solid vine sa garanteze si o stabilitate foarte buna in utilizare. Pe langa aceasta dimensiune a ecranului, o mai avem pe cea de 73.9 x 44 x 7.8cm fara stand si 73.9 x 49.2 x 20.5 cm cu stand.

Avand in vedere ca vorbim despre un televizor HD, ecranul sau mai bine spus calitatea imaginii afisate pe acest ecran este una de o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, specifica acestui format al ecranului. Calitatea imaginilor cu un aspect de 16:9 afisate si apropierea acestora de cele reale este posibila si datorita existentei unui contrast nativ de 1200:1, dar si a unei luminozitati de 220 cd/mp. In ceea ce priveste rapiditatea de reactie la comenzile pe care le primeste din partea utilizatorului, acesta are un timp mult mai scurt de doar 6.5 ms comparativ cu alte produse similare.

Televizor LED Venga 32DTV3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Produs modern la pret optim
Precum toate dispozitivele aparute in ultimul timp, nu se merge doar pe o simpla utilizare, ci acestea trebuie sa corespunda mai multor provocari si mai multor utilizari, fiind cazul si acestuia de fata. Pe langa prezenta unui Slot CI+ ce te ajuta sa te bucuri de canalele TV la o rezolutie HD, acesta mai are o intrare USB 2.0, dar si o intrare PC D-sub 15 pini. Daca vrei sa conectezi la televizor noua ta consola de jocuri video, o poti face linistit prin intermediul celor 3 porturi HDMI, acelasi lucru se poate aplica insa si in cazul in care vrei sa urmaresti un film de pe sistemul tau Blu-ray.

Indiferent daca ne referim la vizualizarea unui film sau doar la jucarea unor jocuri alaturi de prieteni, partea de audio care o asigura acest device se bazeaza pe existenta unui sistem audio cu doua iesiri, fiecare a cate 8 W. Daca planificati o mica seara de cinema in propria sufragerie, alaturi de prieteni, puteti sta linistiti intrucat fiecare are posibilitatea sa vizualizeze in conditii foarte bune datorita unghiului de vizibilitate destul de mare de 178/178.

Avand un pret de achizitie nu foarte mare, principalele dezavantaje ale acestuia sunt date de lipsa unei rezolutii FullHD si de caracteristica Smart a acestuia. Avand in vedere pretul, dar si caracteristicile deja mentionate,televizorul LED Venga 32DTV3 este unul care asigura o experienta foarte buna atat in materie de video cat si de audio, dar si o economie a bugetului tau.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro