Tehno News RO

Televizor LED Vortex V24ZH8DCF: pentru a fi mereu in pas cu tehnologia


Daca vreti sa fiti mereu informati despre ceea ce se intampla in lume si in jurul vostru, dar in acelasi timp doriti sa stiti si care sunt ultimele tendinte atat pe partea de tehnologie, cat si in alte domenii de interes, trebuie sa aveti mereu acces la informatii. Acest acces este legat atat de adulti cat si de copii, iar daca acestia nu au inca un televizor in propria camera, poate este momentul sa instalati unul. Vortex V24ZH8DCF este modelul de televizor care va permite sa va bucurati de toate aceste lucruri dar si de altele in plus.

Televizor Led Vortex V24ZH8DCF

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


vortex v24zh8dcf.jpg

Avand in vedere designul de care se bucura, forma, dar si dimensiunea acestuia fac sa fie o solutie optima atat pentru situatia in care doriti sa il montati in sufragerie sau in camera copiilor, cat si la birou sau de ce nu chiar si in propria bucatarie. Acest lucru este posibil si datorita sigurantei si stabilitatii de care se bucura, mai ales datorita suportului ce ii ofera o stabilitate foarte buna. Pe langa aceste lucruri, trebuie sa tineti cont si de dimensiunea pe care o are si care va conta atunci cand vrei sa il montezi intr-o anumita camera. Prima dimensiune este de 550 x 46 x 340 mm si presupune montarea si utilizarea fara suportul standard, a doua este de 550 x 160 x 380 mm si se refera la dimensiunea care ia in calcul si suportul. Aceasta dimensiune este in acelasi timp si cea care ofera o diagonala de 60 cm modelului Vortex V24ZH8DCF, insa o diagonala destul de buna pentru modalitatile de utilizare descrise mai sus.

Televizor Vortex V24ZH8DCF

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Detaliile fac diferenta
Partea de functionare si de utilizare a acestui model de televizor nu se rezuma doar la aspect si la dimensiune, ci conteaza si partea de caracteristici atat a partii de ecran cat si a celorlalte moduri de utilizare. Ecranul dimensionat mai sus este si unul care asigura o calitate foarte buna a imaginilor si o claritate deosebita a acestora, mai ales ca are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli specifica formatului Full HD. Aceasta rezolutie este insotita in misiunea de a va oferi o experienta video deosebita de o luminozitate de 200 cd/mp, de un aspect 16:9, dar si de un contrast de 500:1. Experienta video este insotita si de una audio pe care o veti obtine de la sistemul de 2 x 5 W a televizorului Vortex V24ZH8DCF.

Posibilitatea de utilizare nu se rezuma insa la televizor si atat, mai ales ca dispune de numeroase porturi ce ii permit a fi conectat la diverse console sau device-uri. Prezenta portului HDMI, a portului USB 2.0 sau intrarea Scart (RGB) va permit sa conectati la acesta console pentru jocuri pentru a va relaxa alaturi de prieteni, dar si sisteme de vizualizare a filmelor. Daca este sa mentionam si faptul ca Vortex V24ZH8DCF dispune de o intrare PC (D-sub 15pini), veti obtine de la acest televizor si o utilizare pe postul de monitor pentru calculatorul dumneavoastra sau a copiilor dumneavoastra. Pentru toate aceste utilizari, chiar daca sunt multiple, nu inseamna ca trebuie sa platiti un pret destul de mare, ci, dimpotriva, exista un pret optim pentru piata acestor produse.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro