Tehno News RO

Televizor Philips 49PUS7150/12: o fereastra catre intreaga lume


Daca este sa analizam sau sa aruncam o privire in trecut, cred ca aproape toata lumea a vazut la un moment dat un televizor cu tub ce ocupa un spatiu imens in propria sufragerie, iar cei mai in varsta au vazut sau utilizat inclusiv un televizor alb-negru sau pe lampi. Asta este doar o amintire, deoarece posibilitatile oferite de tehnologie sunt multiple si ne ofera o gama de produse ce iti pot oferi experienta transpunerii in orice colt al lumii. Aceasta experienta este oferita si de catre televizorul LED Smart Android Philips 4K49PUS7150/12.

Televizor Philips 49PUS7150/12

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


philips 49pus7150-12.jpg

Modul de realizare al acestui televizor este unul care iti va permite utilizarea sa fie ca vei dori sa il instalezi in sufragerie, in dormitor sau in birou. Pe langa aceste utilizari, trebuie sa aveti in vedere si dimensiunea pe care o are si care este de 1103 x 664 x 37mm daca ne referim la montarea si utilizarea fara suport si o dimensiune de 1103 x 701 x 263 mm daca veti dori sa il montati pe suport. Rama ecranului este una carevine sa puna in evidenta caracteristicile ecranului si sa faca ca toate privirile sa se atinteasca asupra acestuia, dar acest lucru nu ar trebui sa fie o problema intrucat ecranul are o diagonala de 123cm. Pe aceasta diagonala imaginile afisate vor fi ca si cum ati fi in locul respectiv, deoarece beneficiaza de o rezolutie de 3840x2160 pixeli, o rezolutie specifica formatului UHD. Pe langa rezolutie, calitatea deosebita a imaginilor si aproprierea lor aspectuluireal se datoreaza caracteristicii imaginii precum Pixel Precise UltraHD, Micro Dimming Pro sau Ultra Resolution.

Televizor Philips 49PUS7150/12

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


O imagine si un sunet ca si cum ai fi acolo
Pe langa experienta video oferita de aceste caracteristici si de afisarea imaginilor cat mai apropiate de realitate,veti beneficia si de o experienta audio pe masura, deoarece acest televizor dispune de un sistem audio de 20W cu caracteristici precum DTS Premium Sound, Smart Sound sau Triple Surround. Acest sunet va fi cu adevarat avantajos, fie ca veti urmari un film alaturi de prieteni sau familie, fie ca veti urmari un meci de fotbal sau veti conecta anumite console. Posibilitatea de a utiliza acest model de televizor ca si o interfata intre anumite console si utilizator este data de prezenta a numeroase porturi. Avand la dispozitie 3porturi USB, un port Scart(RGB), un slot CI+ dar si patru porturi HDMI, va veti putea bucura fie de jocuri, muzica sau filme. Pe langa utilizarea unor console, veti putea sa rulati fara probleme filmele preferate, muzica si fotografiile direct de pe un suport de memorie externa prin intermediul playerului multimedia integrat.

Rezolutia de ultima generatie, posibilitatea interconectarii cu numeroase console, suporturi de memorie sau alte device-uri sunt doar cateva dintre avantajele pe care acest produs le ofera. Pe langa acestea, mai aveti si avantajul major oferit de prezenta tehnologiei Smart si care va permite sa va bucurati de experienta utilizarii unui smartphone, dar pe un ecran cu totul deosebit, cu o rezolutie ce se aproprie de imaginile reale, mai ales ca vorbim despre un televizor Android.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Televizor Philips 49PUS7150/12: o fereastra catre intreaga lume"

philips 49pus7150-12 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro