Tehno News RO

Televizor Philips 50PFH6510/88: o "tableta mai mare"


Exista numeroase produse electronice care pot fie sa iti usureze munca, fie sa te ajute sa te relaxezi dupa o zi grea de munca sau atunci cand vremea nu iti permite sa desfasori alte activitati. Daca privim la evolutia tehnologica din toate domeniile, dar si din cel al electronicelor si televizoarelor, vom constata ca modalitatea de utilizare a unui televizor nu mai este demult decat de a urmari anumite canale TV. Exemplificarea se poate face prin intermediul televizorului Smart Philips 50PFH6510 si a caracteristicilor de care acesta dispune.

Televizor Philips 50PFH6510/88

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 februarie 2019


philips 50pfh6510-88.jpg

Incepand cu ceea ce se poate vedea aruncand o simpla privire asupra sa, acesta beneficieaza de un aspect modern si elegant, mai ales cand vorbim despre nuanta metalica prezenta pentru carcasa si pentru suport. Al doilea detaliu vizibil este legat de dimensiunea pe care o are, iar aici vom avea doua valori, functie de varianta aleasa pentru montaj, prima optiune fiind de montare pe suportul sau destul de solid si ce asigura o stabilitate foarte buna,cu dimensiunea aferenta de 1124 x 709 x 264mm. A doua varianta de montare este pe un perete cu ajutorul unui suport special, caz in care suportul va disparea iar dimensiunea televizorului va fi de 1124 x 647 x 77mm. Indiferent de modalitatea de utilizare, ceea ce nu se schimba la dimensiunea si la aspectul ecranului este diagonala generoasa de 126cm a ecranului si rezolutia de 1920x1080 pixeli a acestuia. Pe langa caracteristica diagonalei si rezolutiei FullHD, acest ecran se bucura si de caracteristici superioare ale imaginii care iti vor asigura o experienta video foarte buna, iar aici ne referim la cea Perfect Motion Rate800, Micro Dimming Pro sau Perfect Natural Motion.

Televizor Philips 50PFH6510/88

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 februarie 2019


O altfel de utilizare
Dupa cum am spus, utilizarea televizorului nu se limiteaza la a viziona anumite canale TV, iar acest model de la Philips dispune de tehnologia Smart, ceea ce il transforma intr-un smartphone sau o tebleta dar cu un ecran mai mare. Acest lucru este sustinut de sistemul Android care este prezent in cazul televizorului si care iti aduce toate aplicatiile preferate si interfata usor de utilizat de pe telefon. Tehnologia Smart nu doar ca iti permite sa rulezi anumite aplicatii compatibile Android, dar te va ajuta si sa accesezi mailul fara probleme sau retelele sociale prin realizarea unei conexiuni la internet prin tehnologie wireless sau prin fir. Pe langa aceasta utilizare, mai ai la dispozitie posibilitatea de a realiza numeroase conexiuni cu suporturi de memorie externa sau cu unele console de gaming sau filme prin intermediul porturilor de care dispune. Printre aceste porturi veti gasi 3 porturi USB 2.0, un port RJ-45, o intrare Scart RGB, dar si 4 porturi HDMI, toate cu rolul de a-ti da posibilitatea utilizarii capacitatilor televizorului la maxim.

Chiar daca pretul este unul sa zicem putin cam ridicat, acest model mai dispune si de functia de Player Multimedia Integrat cu ajutorul careia poti sa rulezi filmele preferate, muzica preferata sau imaginile si fotografiile tale direct de pe un suport de memorie externa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 februarie 2019 la:Galerie foto: "Televizor Philips 50PFH6510/88: o "tableta mai mare""

philips 50pfh6510-88 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro