Tehno News RO

Televizor Samsung 50JU6800: treceti la urmatorul nivel


Tinerea pasului cu tehnologia poate fi destul de grea daca este sa privim viteza cu care produsele sunt lansate pe piata si diversitatea acestora, indiferent daca vorbim despre gama IT, gama electronicelor sau electrocasnicelor. In privinta electronicelor, daca vreti sa va bucurati de o experienta deosebita, de confortul sporit al locuintei, dar si de fiecare moment pe care il petreceti in propria sufragerie, este timpul sa alegeti un televizor care sa va ajute in acest sens. Modelul de televizor LED Smart Samsung este un astfel de dispozitiv care se pliaza unei game variate de locuinte dar si unei game variate de utilizatori.

Televizor Samsung 50JU6800

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


samsung 50ju6800.jpg

Cu o diagonala de 125cm, acest model de televizor smart impresioneaza de la prima vedere si se impune foarte usor in cadrul oricarei sufragerii sau a oricarui birou pentru a te ajuta sa te bucuri de fiecare continut rulat si vizionat. In materie de aspect mai avem dimensiunea totala a acestuia si aici vorbim despre 1128.9 x 654.4 x 63.2mm in cazul in care optati pentru utilizare fara suport si despre 1128.9 x 719.6 x 310.5mm daca montarea sau utilizarea se va face pe suportul cu care vine dotat. Acest aspect impresionant mai este insotit de caracteristicile ecranului si a imaginilor care vor rula pe acesta, iar aici discutam despre rezolutia destul de impresionanta de care dispune, 3840x2160 pixeli, aceasta fiind specifica clasei de televizoare UHD 4K. Datorita acestui aspect, dar si a caracteristiclor speciale precum Micro Dimming:UHD Dimming, Mega contrast, Nano Crystal Color, nu veti beneficia de un televizor, ci veti avea o fereastra catre orice colt al lumii doriti intrucat imaginile care vor rula pe acest ecran vor fi apropriate celor reale.

Televizor Samsung 50JU6800

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


De neegalat
Acest model esteunul care iti aduce mult mai multe optiuni decat cele prezentate, iar daca este sa ne referim la multitudinea porturilor care exista pe acesta, lucrurile sunt cel putin pe jumatate evidente. Acesta dispune in partea din spate de o conexiune RJ-45, un slot CI+, 3 porturi USB 2.0, dar si patru porturi HDMI. Acestea iti vor permite in primul rand sa conectezi televizorul la numeroase console de jocuri sau mai aveti posibilitatea de a privi un film de pe sistemul dumneavoastra Home Cinema sau Blu-ray. Tot in scopul de relaxare si vizionare a unui film puteti apela la playerul multimedia integrat care o sa va ajute sa rulati un film direct de pe o memorie externa. Tot aceasta caracteristica va va ajuta sa ascultati muzica preferata sau sa priviti pozele din vacanta sau de la anumite evenimente direct de pe suportul extern de memorie sau de pe aparatul foto.

Dupa cum ii spune si numele, este un device smart ce iti va permite si sa navighezi pe internet si sa te conectezi la furnizorul de internet atat prin intermediul portului RJ-45 cat si prin intermediul tehnologiei Wi-Fi cu care este prevazut. Deoarece pretul este putin cam ridicat, pot exista anumite reticente cu privire la achizitia sa, dar, analizand toate caracteristicile si luand in calcul experienta deosebita pe care o ofera, atat atunci cand priviti la el sau va jucati, impactul pretului se diminueaza.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Televizor Samsung 50JU6800: treceti la urmatorul nivel"

samsung 50ju6800 _3.jpg
samsung 50ju6800 _4.jpg
samsung 50ju6800 _2.jpg
samsung 50ju6800 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro